Fars dag gaver

5. juni 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

I dag er fars dag, og det bliver fejret i mange danske hjem. Jeg sørger altid for min far får et eller andet for at påskønne de mange ting, han gør for mig og mine drenge. Han er dog svær at købe gave til, for han mangler jo ikke noget. Min mor er meget nemmere, for hun og jeg tager på cafe og laver kreative ting sammen.

Nå, men jeg endte med at købe en god (håber jeg) flaske cognac til ham. Vi var nede i den lokale Skjold Burne, og Oliver fik lov at vælge mellem to flasker. Derudover har jeg brugt min Sille og skåret ud til en t-shirt til ham.

Jeg har købt sorte t-shirts i Føtex, de havde to for 79 kr. Det er en lidt tynd kvalitet, men pyt når det bare er en ‘hjemme’-t-shirt.

Jeg har også lavet en bluse til drengenes far, for det betyder meget for drengene at kunne give ham noget.

Min kæreste får også en trøje fra drengene, for han betyder også meget for drengene.

Jeg har som altid brugt strygefolie fra Hobbygården i Kaas, men de har ophørsudsalg nu. Dvs. i denne uge har de 30% rabat, så jeg må hellere få fyldt lageret op både med strygefolie og med tilbehør til min Silhouette Cameo. Oliver elsker at lave store perleplader, så jeg tror også en af de mange perlebøger ryger med i kurven.

Hvad mangler du på dit kreative lager?

– Dette indlæg indeholder affiliate links