Fodbold-feber

21. juni 2018 0 Af Kreative Pips
Min ældste søn Oliver er ramt af massiv fodbold-feber. Han har de sidste par uger koncentreret sig meget om hvornår Danmark skulle spille kampe, og fodboldkortene fra Føtex er flittigt blevet studeret. Onsdag i sidste uge fik han samlet det allersidste kort til mappen, og han er nu i gang med at hjælpe lillebror med at få fyldt hans mappe. Det er sådan et hyggeligt projekt, hvor de to drenge hygger sig med hinanden.

I lørdags sad vi naturligvis klar foran skærmen, og jeg havde i kampens anledning lavet lækker børne-tapas, så vi kunne spise i stuen med minimalt svineri 🙂

Majskolber, tomater og så stave af gulerod, agurk og peberfrugt.
Min klassiker med kylling, hvidløgsost og bacon.
Små hakkebøffer på spyd – de er krydet med oregano, sandwichketchup og sød sennep.
Dertil vindruer og stænger af emmentalerost.
MUMS siger vi alle herhjemme.

I dag er det så kampdag IGEN – og jeg har lige akkurat nået at få Olivers nye bluse færdig. Det er et lidt modificeret Ottobre ranglanmønster, og stof er vist fra Rønde Stof (tror jeg nok..).
Oliver skal til Body SDS i dag kl. 12.30, og det betyder, at vi lige præcis er hjemme igen kl. 14, og så kan han nå at se kampen mod Australien, inden hans far kommer og henter ham med derhjem. Jeg er ikke så fodboldinteresseret, men det er super hyggeligt at sidde sammen med Oliver, så lever sig ind i det med liv og sjæl – og så satser jeg på at kunne arbejde lidt imens 🙂
GOD KAMPDAG 🙂