Månedens ide #8 – små godbidder

18. juli 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

På Pinterest er jeg flere gange faldet over “3 ingredient fudge cups”, og det lød da bare for lækkert. Nutella i små bidder – mums, siger chokoladeelskeren 🙂 Samtidig tænkte jeg, at det kunne være sjovt at lave i en endnu sundere version, som forhåbentlig ikke smagte “sundt”.

Mine ingredienser (7 hjerter):

1 dl. Proteinella (jeg brugte duo swirl)
1/4 dl kokosolie (smeltet)
2 spsk. Bodylab zerotopping (jeg har en ‘gammel’  med pancaketopping/ahornsirup, men tænker den saltede karamel vil være god i stedet for)

Alle ingredienser blev rørt godt sammen – det var nemt fordi det er så varmt at tingene bare er flydende helt af sig selv for tiden 🙂 Og så kom det i en silikoneform til chokolade.

De kom på køl og blev fastere. Grundet det varme sommervejr smelter de ret hurtigt, når de kommer ud af køleskabet. Næste gang tror jeg at jeg vil støbe en chokoladeskal af 80% mørk chokolade, og så fylde fudgen i. En eller to bidder er nok, og de er dejlig søde, selvom de er sukkerfrie og lavet af proteinholdige produkter. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem – mums siger jeg bare 🙂

Grundet den bløde masse, blev finishen ikke helt god, når jeg tog dem ud af silikoneformen, men smagen var der ikke noget galt med 🙂

– Dette indlæg indeholder affiliate links