Filmklub

26. august 2018 1 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Mine børn vil helt vildt gerne gå i filmklub, for det er der flere der gør i deres klasser. Jeg gik også selv i filmklub som barn, og det var da mega hyggeligt. Men det foregår i weekenden om formiddagen, og lørdag formiddag står på håndbold for mit og Mathias’ vedkommende. Derfor har jeg lovet mine drenge, at vi laver vores egen filmklub. I fredags bagte vi kage med havens mange brombær. Opskriften er fra Anne au Chocolat, og som altid er hendes kager bare lækre. I går da regnen slog ned over Nordsjælland puttede vi os alle fem i sofaen (Nougat fik lov at komme op, da kagen var spist) med dyner og tæpper, te og cola. Totalt hygge.

Filmen var Ferris Bueller’s day off, som åbenbart er en gammel klassiker fra 1986. Jeg synes, den var lige lovlig langtrukken, men ungerne synes den var sjov og et par af scenerne måtte vi lige se flere gange. I vinters introducerede vi dem for Alene Hjemme filmene, og de har været et hit lige siden. Så mit/vores mål med vores filmklub er at introducere drengene for et bredere udvalg af film. De har det med at se det samme igen og igen og igen. Næste gang tror jeg vi skal se Harry Potter og de vise sten. Har du nogle gode forslag til andre film, vi kan se?

Lækker brombærkage

Kagen er bagt i en 20 cm springform. Min er købt i Imerco i forsommeren, da de havde tilbud på en masse bageartikler. Kagen er pyntet med friske brombær og lilla glimmer (reklamelink).
Den grønne tekop er mit loppefund fra sommerferien. Jeg ELSKER en stor tekop, og den stod til 15 kr. i Kirrpu i Holstebro, så den blev jeg nødt til at have med hjem 🙂
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links