Svømmer i penge

8. september 2018 0 Af Kreative Pips
I går var Oliver til fødselsdag i svømmehallen. Jeg synes, det bliver sværere og sværere at finde på gode gaver til drengene for 30-40 kr. Så jeg valgte, at vi gav penge, men det synes jeg også bare kan være lidt kedeligt, så derfor lavede vi det om til en sjov gave.

Du skal bruge:
et glas
blå frugtfarve
husblas (vi brugte 3,5 ark til det her rødkålsglas)
Evt. badeand

Kom vand og blå farve i en gryde og varm det op. I en mindre skål tages noget af husblassen og det varme vand hæles over og smelter husblassen. Massen hældes i bunden af glasset, og når det er stivnet, kommes nogle af mønterne i glasset, og processen gentages, indtil glasset er fyldt.

Vi kom i gang lidt for sent, så vi havde ikke tid til at gøre det i flere step. Istedet hældte vi alt vandet i på en gang, og mønterne lagde sig bare på bunden.

På låget limede vi en badeand fast, og så var gaven færdig 🙂 En lille and som svømmer rundt i penge, det passede ligesom til pool party temaet.