Filmklub #2

9. september 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Børne hygge med kusinen

Som jeg nævnte i filmklub-indlægget i august, vil mine drenge rigtig gerne gå i filmklub lige som mange andre fra deres klasser. Vi kan bare ikke få det til at hænge sammen herhjemme, og vi prioriterer at holde weekenderne nogenlunde fri (altså udover håndbold). For vi trænger alle til at kunne gå rundt og dandere den en hel dag 🙂

I går havde vi kusine Mathilde med hjem fra håndbold, og de tre dejlige børn legede bare hele dagen. Vi hørte nærmest intet til dem, først et kvarters tid før min bror kom og hentede hende, var der en lille konflikt med børnene, men der havde de også leget sammen i næsten 6 timer! I mellemtiden havde min far været og sætte de sidste lister op ved vores nylavede udhæng i haven, kæresten og jeg fik nedkæmpet den høje græsplæne og jeg havde også nået at koge æblemos OG bruge noget af æblemosen på hjemmelavede romkugler (havde lige lidt kagerester i fryseren – bruger opskriften fra studenterbrød).

Filmklub med Harry Potter

Efter aftensmaden satte vi os alle i sofaen og så Harry Potter og de vise sten (reklamelink). Vi havde lånt filmen på biblioteket, men nr. 2 (og resten af serien) låner vi af min veninde – det er trods alt nemmere 🙂 Drengene holdt sig vågne igennem de næsten 2,5 times underholdning, og de synes det var en god film. Den blev lidt uhyggelig til sidst, så vi venter lidt med at se nr. 2 i serien. Tror den næste film må være en glad komedie – har du et forslag på hvad det kan være?

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links