Drømme #1 – mit rum

20. september 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links
På tirsdag d. 25. september er det World Dream Day, og da jeg så det hos @miamedia.dk fik det mig faktisk til at drømme lidt. Altså jeg har mange drømme i forhold til bolig, fremtiden og alt muligt andet.

I øjeblikket er jeg lidt ramt på psyken, og det gør at jeg har brug for ro. Drengene ser ofte tv i stuen, mens kæresten spiller musik. Normalt generer det mig ikke, men i øjeblikket har jeg brug for at kunne trække mig tilbage.

Tidligere på måneden fik jeg ryddet lidt op i soveværelset, og jeg fik også flyttet mit gamle tv derned. Dvs. nu kan jeg sende børnene herned, hvis jeg vil ligge på sofaen, eller jeg kan ligge og se en film i sengen, hvis kæresten laver musik i stue/køkken.
Det er ikke specielt stort, men passer egentlig meget godt lige der i hjørnet. På væggen hænger min enorme samling af hjemmelavede halskæder fra drengene – de er ret så produktive…. 🙂
Soveværelset er ikke specielt stort, men det gav lidt mere gulvplads, da jeg flyttede sengen ind til væggen dengang for 3,5 år siden. Og jeg drømmer om at have en stol, hvor jeg kan sidde godt og læse i fred og ro. Det nævnte jeg også i foråret, og dengang nævnte jeg et helt rum – tænk, hvis jeg kunne få mit eget lille bibliotek. Gerne med en pejs og med store gulv til loft vinduer og så en lækker chaiselong eller lænestol med fodskammel. Så ville min lykke være gjort!

Ønsker til soveværelset

Vasketøjskurven er fyldt med puder og tæpper til vores pallesofa i haven, så de ville sagtens kunne flyttes til en anden plads i huset. Der er vist en lille meters penge i bredden, så det er lidt begrænset, hvilken stol der kan stå der. Det vigtigste er at jeg sidder godt i den, for jeg sidder virkelig dårligt oppe i sengen…
Jeg har et eller andet for grå møbler – det er bare SÅ nemt at spice op med alle slags farver efter humør og ønske. Den nederste til højre ser så behagelig ud, men den er der helt sikkert ikke plads til. Jeg har været forbi jysk.dk, ide.dk og ikea.dk, men inden jeg beslutter mig, skal jeg ud og afprøve stolene fysisk.
Hvad drømmer du om?
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links