Mathias 7 år

25. september 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

I søndags fejrede vi Mathias sammen med familien, og det betød selvfølgelig en masse kage 🙂 Jeg bagte Valdemarsros gulerodskage (MUMS), Matilde kakaokagen som bund til 7-talskagen, og det fraskårede af kakaokagen blev brugt til romkugler.

Cremen er 200 g flødeost, 2 dl. piskefløde og 1 spsk. flormelis, som er pisket sammen. Til sidst er tilsæt hindbærpure af 150 g hindbær – næste gang vil jeg prøve med lidt mere hindbær, så smagen bliver mere gennemtrængende.

Vores LEGO-fødselsdagskage med et 7-tal på – vi var nemlig 13 til bords, og så blev vi nødt til at få et ekstra hoved ved/på bordet.

Mathias lagde stor energi i at dække bordet og gøre klar til gæsterne.

Der stod bøger på ønskesedlen i år – Mathias er blevet virkelig dårlig til at lege og der er ikke noget specielt han ønsker sig. Så han ønskede nogle af historiebøgerne af Sigurd Barett. Jeg glæder mig helt vildt til at læse dem med begge drenge – og som ekstra bonus er der lydcd med til den ene og til den anden kan man downloade historien, og det er perfekt når drengene hører lydbog for at falde i søvn.

I dag har jeg fri, så vi skal bare hygge, når drengene har fri fra skole kl. 14. Begge drenge skal til sport i eftermiddag/aften, men vi kan nå masser af fødselsdagshygge før og efter.

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links