Oktober 2018

3. november 2018 0 Af Kreative Pips
– Dette indlæg indeholder affiliate links

Jeg føler mig bagud. Bagud med det meste.. Der har været meget at se til med arbejdet, og jeg har været ude og overnatte rundt omkring hele tre gange i løbet af måneden. Først et kursus på Gniben (Sjællands Odde), så et flerdagesmøde i Garmisch-PartenKirschen og så til sidst to dages seminar på Høvelte.

Gniben i solskin

Som altid havde jeg en bog (OG chokolade med mig-hygge) til om aftenen på værelset – og jeg fik læst Heksen færdig. Den var god, ligesom de forrige 9 i serien. Og så havde jeg en masse skønhedsprodukter med, de fleste er fra min månedlige goodiebox. Jeg synes det er fantastisk at prøve forskellige produkter, og så er det skønt med små størrelser, når jeg rejser.
Denne hang i kantinen på Gniben… 🙂
De smukke, smukke bjerge i Garmisch. Jeg blev vildt forelsket i naturen på trods af, at jeg kun nåede kort uden for basen. Men jeg skal helt sikkert tilbage, må vist i gang med at google sommerferie i det sydtyske (gode råd og ideer modtages med kyshånd!)

En ny bog var med i kufferten – og den er god og ret så spændende 🙂

I frokostpauserne så jeg Vikings på HBO og hæklede lidt til-og-fra kort.

Hov, tågen har taget den smukke udsigt.

Jeg fandt nye løbesko og en lækker løbebluse til langt under halv pris, så det blev jeg NØDT til at købe med hjem.

Den sidste aften var vi ude og spise på denne hyggelige, idylliske restaurant. De to servitricer var iført den tyske dirndl, hvilket bare gjorde det hele endnu mere gennemført.

Jeg har fået leget med beton, og jeg har stadig flere ideer – men jeg mangler virkelig et værksted, hvor jeg (og betonen) kan stå tørt og lunt. Men jeg skal helt sikkert have lavet noget snart, måske i weekenden, hvis Oliver vil hjælpe.

Jeg har fået leget lidt med Sillen igen, og så håber jeg altså ikke at vanterne forsvinder lige så hurtigt som de forrige år!

Mine nye løbesko er blevet testet, og de var gode at løbe i. Og så længe jeg holdt et langsomt tempo, gjorde mit knæ ikke ondt. Jeg har døjet med lidt ømhed/smerter i knæet siden RoyalRun i maj, men har ikke rigtig gjort noget ved det. Nu prøver jeg at få trænet det op ved kortere ture, for langsomt at få det bygget op igen. Men jeg tog også lige 1½ times håndbold fitness i tirsdags, og det føltes bare SKØNT at være i gang igen. Jeg har virkelig savnet at dyrke motion, og det har uden tvivl påvirket mig og mit humør de sidste mange uger.

I München lufthavn faldt jeg over min favorit Kusmi te, så den nyder jeg ofte i øjeblikket. 
November betyder, at julen nærmer sig, og jeg glæder mig virkelig til alt. hvad det indebærer af hygge og pynt. Men jeg føler mig bagud, og gad godt have nået en masse mere end jeg har. Jeg har så mange ideer, og så lidt tid til at få dem udført… Jeg har yderligere et seminar og et kursus med overnatning, så det tager nok en del energi i løbet af måneden. Men jeg forsøger at skabe lidt åndehuller og få lavet noget kreativt, som er min måde at slappe af på. F.eks. har jeg taget mig en halv fridag i dag, og den skal nydes med en god veninde til lagersalg med Izabel Camille i Hillerød.
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links