Mors dag 2018 – leg med glas

12. november 2018 0 Af Kreative Pips
Endelig kunne jeg indfri gavekortet til min mor, som hun fik på mors dag. Vi har ventet længe på at der kom en drop-in dag med små fade, og at vi begge havde en dag vi kunne. Jeg hentede min mor efter jeg havde været til træning med de små U7 spillere, og så satte vi kursen mod Skibby.

Vi hyggede os med vores små fade. Det var lidt svært med ideerne, men vi fik vist inspireret hinanden lidt. Jeg tog udgangspunkt i de lilla nuancer, og hvad jeg så kunne lave med de glasstykker.

Mit lille fad, som vist sagtens kan indeholde en masse juleguf eller småkager 🙂

Min mors fad er bare så smukt med det sorte/hvide og så den smukke røde som kontrast. Jeg glæder mig til hun får det i aften, når vi skal derhjem til vores månedlige maddag. 
Da Mathias og jeg var oppe og hente fadene i onsdag, fik jeg også en ekstra æske med. Ulla, som er galleriets ejer, havde på Facebook vist noget julepynt frem. Og det kunne jeg simpelthen ikke stå for. Noget af det vil jeg selv bruge, mens andre kommer til at blive brugt som gaver i julemåneden.

Meget snart begynder de hyggelige juleworkshops, hvor man bare dukker op i åbningstiden, og så kan man lave nogle forskellige julefigurer. Der ligger både nogle i weekenderne og i hverdagene. Vores weekender er ret proppede, og jeg har jo kun guldklumperne hver anden weekend, så jeg overvejer en halv fridag, for så at tage dem med derop og lave julepynt 🙂

De fleste børn kan sagtens være med til at lave glas-ting deroppe. Det vigtigste er deres tålmodighed og evnen til at sidde stille. Glasset er ikke skarpt, så der er lille risiko for at skære sig. Hvis børnene er små, tænker jeg det er en god ide med en voksen pr. barn 🙂

Du kan se mere i Galleriets gruppe på Facebook lige her.

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram