DIY ranglan-dukkekjole

5. december 2018 0 Af Kreative Pips
Det er ved at være længe siden, jeg blev færdig med mønstret til dukke-ranglankjolen herunder, men en presset hverdag har igen og igen fået udskudt, at jeg har fået delt det her på bloggen. Men her er det altså! Perfekt som små gaver til nogle dejlige børn og nemt til de mange stofrester, de fleste sy-mennesker har liggende 🙂 Jeg får helt lyst til at sy nogle flere – for jeg har stadig masser af rester (men jeg må nok heller snart komme i gang med de hjemmelavede julegaver… hohoho)

Mønstret finder du lige her.
Ærmerne finder du i blusemønstret fra dette indlæg.

Jeg har brugt min overlocker til at sy kjolen, og så er den lagt op på ærmer og i bunden på min symaskine. Hvis man ikke har en overlocker, kan kjolen sagtens syes på almindelig symaskine. Man skal bare anvende en stræksøm (især vigtigt i halsen).

Stoffet er en rest fra min sommer-Karen-kjole.
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram