Godt nytår 2018/2019

31. december 2018 0 Af Kreative Pips
Kære alle.

I ønskes et rigtig godt og lykkebringede nytår.
Må 2019 blive jeres bedste år, og må I finde modet til at gå efter jeres store drøm 🙂

Jeg har selv flere planer for 2019, og dem vil jeg løfte sløret for i løbet af januar.

Nu vil jeg snart køre over mod mine forældre, hvor mine drenge og jeg skal nyde årets sidste aften i et hyggeligt selskab med fokus på hygge. Jeg har naturligvis været ind over både dessert og kransekage, sidstnævnte kan ses herunder:

Jeg lavede en halv portion af Biancas kransekagemasse, og halvdelen blev til appelsinstykker med nougat (jeg brugte revet appelsinskal fra Dr. Oetker, og næste gang skal der mere i). Den anden halvdel blev stænger med pistaciemasse. Kransekagecupcakes’ne har jeg bagt flere gang før, og de er bare mums.

Perlepynten er lavet med inspiration fra Anjas blog – kan love der bliver lavet mere fra hendes blog (og bøger) i det nye år 🙂

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram