Mere oprydning, flere færdige projekter

27. januar 2019 0 Af Kreative Pips
Delvist sponsoreret af CC Hobby
Det bliver ikke til så meget syning for tiden (altså udover mine VMflag :)), men jeg har fået færdiggjort lidt forskelligt i UFO-bunken. Og den bedste form for oprydning, er at lave flere af de igangværende projekter færdige.
Der var kommet et stort hul i mit store lækre sofa-tæppe (tror det er hunden…), men det var heldigvis en ensfarvet lap og jeg havde heldigvis mere af den farve på lageret. Jeg skar en ny lap i 20×20 cm, og så blev den syet pænt på i hånden. Man kan ikke se det, medmindre man ved at lappen er syet på, så jeg er ret godt tilfreds med min lapning.

Sengerand på bestilling

En fra håndbold ringede et par dage før jul, om at hun gerne ville give sit lille barnebarn en sengerand. Hun lavede vist et gavekort til babys forældre, og jeg fik så syet den her i januar. Jeg kan godt lide den flotte mørkeblå farve, og at stjernerne giver lidt spræl uden at det bliver for meget.

Stoffet er købt i Stof & stil – vejledningen er min egen og den kan du finde her.

Betonblomst

Før jul støbte jeg lidt forskelligt, og det var med blandet succes. Om det var vejret udenfor, tørringen indenfor eller noget helt andet ved jeg ikke, men den her blev ikke helt fin i toppen, og derfor blev den til mig selv. Jeg har pudset med sandpapir og fået den lidt flottere på toppen. Rundt om er limet en bred hvid bomuldsblonde og et lilla zigzagbånd.
Støbningen er sket i en skyr bøtte med en 500g creme fraiche bøtte sat ned i for at lave hullet til blomsten. Blomsten er en aflægger fra min store pilea, men jeg fik knækket lidt ved roden, så jeg tvivler på den overlever. Jeg har desværre ikke arvet de grønne fingre fra min far, som er 3. generation af gartnere.

Sengelampe

Jeg har vist nævnt flere gange, at jeg har flyttet rundt herhjemme, og det betød at jeg manglede en sengelampe. Den gamle passede ikke helt ind med træfarven, så jeg fik en ide om at bruge den art metal maling, jeg fik af CC hobby i efteråret. Farven hedder perlerød og kan findes her (reklamelink)
Lampen fik to lag maling, men kunne måske godt have brugt en tredje gang. Den er lidt mere rosa end den lavendelfarvede væg jeg har i soveværelset, men det ser nu meget fint ud. Og jeg er MEGA stolt over SELV at have hængt lampen op #girlpower haha.
Jeg har ikke selv syet badeforhæng, men det gamle var virkelig grimt og har været det længe. Da jeg så dette i Lidl til 60-70 kr., blev jeg nødt til at købe det. Jeg er tosset med det, og det giver mig næsten følelsen af spa, når jeg går i bad. Oliver sagde, at han tror han er på Tenerife, når han går i bad 🙂
Da vi før jul støbte ovenstående blomsterpotte, støbte jeg også nogle kegler (se bl.a. her), og i forbindelse med jule-udsalget hos CC Hobby fik jeg også bestilt den grønne Art Metal maling (den grønne hedder perlegrøn). Og nu har jeg så fået malet en af keglerne grøn – tror jeg til jul vil lave et stilleben med en masse forskellige juletræer – er i hvert fald ved at have mange forskellige. Måske med en lyskæde liggende imellem træerne?
Det pynter i mit hus, at jeg får ryddet de halvfærdige projekter af vejen – så nu vil jeg gå i gang med de sidste to VM-flag og så ellers gøre mig klar til at se håndboldfinale om et par timer.
Rigtig god søndag.
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links