Januar 2019

31. januar 2019 0 Af Kreative Pips

På den ene side har januar været mega lang, mens jeg på den anden side ikke kan forstå at den allerede er ved at være slut! Synes kun lige det har været nytår, men omvendt er det nu over 4 uger siden jeg kom til skade med foden – savner at løbe, så håber snart at min ankel er på toppen igen.

Jeg har udnyttet min dårlige fod og det at jeg har skulle holde mig lidt i ro, til at få læst mere end jeg plejer. Jeg er bl.a i gang med at læse bogen Businessmor (Reklamelink) om at være både mor og selvstændig.  

 

 

Min fod har heldigvis fået sin normale farve igen, men den er stadig øm. 

 

Jeg har aldrig fået skrabet navn/billede af eksmanden rigtigt af, men nu fik jeg pillet ekskæresten navne af, og så fik postkassen en ordentlig skrubetur, så både eksmand og ekskæreste ikke længere kan ses. Nu kan man kun se mit og drengenes navne – præcis som det skal være!

Selvforkælelse

Jeg forkælede mig selv med den fineste lave buket orange roser – synes det var så fedt at jeg ikke skulle klippe 20 cm af som jeg plejer med mange løse blomster. Jeg fandt den lave buket i Rema1000 til 20-25 kr.

 

Jeg har også fået fyldt te-depotet godt op, med al den kulde bliver der drukket en masse te herhjemme. Teen er igen-igen købt hos Teacup (reklamelink) – hvis du mangler lidt inspiration til hvilke teer, jeg godt kan lide, kan du bruge læse mere her.

 

Vi har fået læst en masse, og en af drengene havde den nyeste Sally-bog (reklamelink) med hjem. De er virkelig et hit herhjemme, for faren er virkelig morsom og totalt upædagogisk. “Hvide Spor” (reklamelink) er seriens anden bog, og den er virkelig god – har allerede nr. 3 liggende herhjemme og ifølge forfatterens instagram udkommer nr. 4 snart (i hvert fald i Sverige). 

Håndboldhygge med hjemmelavet flagranke

Til håndboldfinalen i søndags, havde jeg lavet fine negle. Eller i hvert fald anderledes end mine normale neglelaksfrie negle haha 🙂

 

Jeg fik syet den fineste flagranke med de 10 VM-kampe – jeg mangler bare lige et par guld-ettaller og så skal den ned og hænge på kreaværelset, når det er gjort helt færdigt. Alle flag-vejledninger kan findes her

 

Mathias har lavet to fine perleplade-hjerter til mig sammen med et sødt brev: Du har en lækker mås, mor 🙂 Måske upassende, men mest af alt mega sjovt.

 

På trods af, at jeg ikke har kunne dyrke rigtig motion, har jeg udelukkende ved hjælp af kosten fået tabt mig lidt. Jeg ved, jeg kan tabe mig hurtigt. Det beviste jeg jo for 1,5 år siden, men dengang holdt jeg ikke fast i det. Denne gang vil jeg gerne at det går lidt langsommere, og at det så bliver en fast del af min hverdag. Jeg har lovet mig selv en lille ting for hver måned, hvor det går den rigtige vej. Derfor har jeg forkælet mig med de her to nye Essie neglelakker i hhv. 603 Roses are red og 602 sparkels between us. Alle Essie neglelakker kan bl.a. købes i Matas (reklamelink). Pt får du en lille makeuppung med to Essie produkter gratis, hvis du køber to produkter.  
 
Jeg er klar på februar, og jeg ved bare den bliver god. Især fordi den byder på fødselsdag og ferie – hvad mere kan man ønske sig?
 
Hvad glæder du dig til i februar?
 
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram

– Dette indlæg indeholder affiliate links