Weissenhäuser Strand

25. april 2019 1 Af Kreative Pips

Jeg er vild med Weissenhäuser Strand! Jeg har været her som barn, og så er det her vist 3. gang som voksen. Mine forældre inviterede os alle herned i 2014, jeg holdt sommerferie hernede i 2016 og så påskeferien i år. Konceptet er jo det samme som i Lalandia. Der er stort badeland, stort legeland og så ligger det lige ved stranden. Der er fyldt med børnefamilier, fastfood og en masse betalingsaktiviteter.

Smuk solnedgang ved stranden

Prisen

En væsentlig forskel er prisen! Det var også grunden til at det var Weissenhäuser, vi blev inviteret til i 2014. For på trods af hele TRE færgebilletter, var det billigere end Lalandia! Da jeg skulle bestille påskeferien, klikkede jeg som altid ind på Friferie.dk. Prisen i Lalandia Billund lød på svimlende 10.000 kr. for 4 overnatninger! Lidt billigere var det i Rødby, som skulle have 7.500 kr. for samme periode. Prisen for det tyske alternativ var 2.449 kr. + en færgebillet for 942 kr. Hjemmefra købte jeg også fri adgang til badeland og legeland for 2x 381 kr. Dvs. en samlet pris på 4.153 kr. I like!

Vores lejlighed

Vi boede i en lille lejlighed på 32 m2. Den havde kombineret entre og køkken med en lille kombiovn og to kogeplader. Badeværet var lige tilpas med stor brusekabine og med håndklædevarmer, hvilket var perfekt til det våde badetøj og håndklæder fra de daglige besøg i badelandet. Stuen indeholdt et lillebitte spisebord med tre stole, reol med tv, dobbeltseng og en enkeltseng. Det var en perfekt størrelse for os tre. Vi havde også en altan, som vendte ud på ferieparken. Det betød af udsigten var væsentlig dårligere end i 2016, hvor vi havde den lækreste udsigt udover Østersøen.

Drengene oppe i et lege-skib i aftensolen

Ferien

Dagene blev brugt i badelandet, og det bliver jo nemmere for hver ferie. Drengene bliver bedre og bedre til at svømme, og vi kan derfor lave meget mere end sidst vi var her. Drengene elskede både Wild Wasserkanal og rutsjebanen med baderingene, hvilket også er to af mine favoritter. Vi var også i legelandet hver dag. Der er et sjovt spil med bolde, hvor man skal skyde bolde ind i dyrenes munde, og så får man point. Det kører automatisk hele tiden med små pauser indimellem spillene. Det spillede jeg med drengene, og ellers løb de selv rundt og legede. Imens sad jeg ved et bord, enten læste jeg eller jeg sad og skrev på min computer (bl.a. dette indlæg). Vi gik også ture langs stranden samt hyggede os i lejligheden. Vi læste bøger, så film på pc’en samt lavede Olivers læselektier, han skulle nemlig til superdupermesterprøven (han går til læseundervisning i alkalær) i tirsdags.

Udvidelse forår 2019

Weissenhäuser Strand er i gang med at udvide badelandet, og det bliver snart færdigt. Det betyder nyt bølgebassin, større omklædningskabiner, større og bedre indgang (der er ofte en del kø). Jeg overvejer allerede, om vi skal tage derned i efterårsferien, for det kunne være lækkert at se alt det nye. Næste gang tror jeg, at jeg vil bestille med morgenbuffet bare som en ekstra luksus. Vi lavede selv morgenmad og frokost, og spiste aftensmad ude de to af dagene. Jeg havde lavet en stor portion kødsauce, og den rakte til to aftener og en frokost. Det var en nem og hurtig løsning, og ungerne var glade.

Toblerone-is – hvornår mon de kommer til Danmark??

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram