Den perfekte påskeferie

28. april 2019 0 Af Kreative Pips

– Dette indlæg indeholder affiliate links

Vi har bare haft den skønneste påskeferie. Det var godt nok tiltrængt med så mange dages fri. Først var vi en god håndfuld dage i Weissenhäuser Strand. Derefter havde vi tre dejlige dage hjemme i vores lille hus.

Lørdagssyklub

Lørdag formiddag dukkede syklubben “themilfclub op sammen med to af mine andre veninder. Vi hyggede, syede og snakkede hele dagen, og det var bare så hyggeligt at se dem alle igen. Jeg glæder mig allerede til slutningen af maj, hvor vi igen mødes.

En lækker lang hættetrøje

I begyndelsen af marts lånte jeg en masse Ottobre blade på biblioteket, og jeg fandt straks en masse mønstre, som jeg gerne vil prøve. Det første mønster blev denne lange hættetrøje med lommer, for jeg havde købt den flotte isoli i Stof & stil i efteråret. Jeg fik rimelig hurtigt tegnet mønstret og klippet stoffet, men så gik jeg lidt i stå. Men påskelørdag fik jeg endelig syet den færdig. Den er lidt for stor, men det er også svært at finde den rigtige størrelse, når hofte, talje og bryst passer med tre forskellige størrelser.

Mønstret er fra Ottobre nr. 2/2017.

Haven og hygge

Vi har fået gjort haven forårsklar og brugt vores nye havesofa rigtig meget. Vi elsker bare vores lille have. Vores hindbærplanter er klippet ned, og et par nye stiklinger er plantet i potter til et par af mine veninder. Der er kommet ny muld i jordbærbedet, som gerne snart skal blive en lille køkkenhave med gulerødder, løg og grønkål.

Min lille køkkenhave med jordbær
Hjemmelavet fersken-iste

Inden påsken sluttede, nåede jeg lige akkurat at få lavet lidt påskelækkerier. Jeg forsøgte at tempere chokoladen, men ved ikke helt om det lykkedes, men det smagte lækkert. Den ene opskrift er Mias chokolader med cookie dough, jeg er glad for, jeg lavede dem i små forme, for de er meget søde. Den anden opskrift var meget mere mig. Det er Biancas chokolader med nougat og nøddeknas, som blev støbt i små hjerter.

Påskechokolade

Jeg håber, at du også har haft en rigtig dejlig påske med dem du holder af <3

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram