Hvede-weekenden

22. maj 2019 0 Af Kreative Pips

Den forgangne weekend – hvede-weekenden – var en skøn en, især fordi den var længere end normalt. De her ekstra forårsfridage er bare skønne, og i år er jeg heldig at have drengene de fleste af helligdagene.

Nybagte hveder

Torsdag morgen bagte jeg Biancas marcipanhveder, for jeg skulle møde senere grundet møder sent på dagen. Jeg havde bl.a. en times undervisning i intern økonomistyring og en jobsamtale (min kollega skifter job internt, så vi har holdt samtaler for at finde en ny kollega, og den proces er jeg en del af.). Det betød alt sammen, at jeg var sent hjemme. Drengene havde bedt om at få en to do liste, så de havde et par små opgaver, indtil jeg kom hjem. De er begyndt at forstå, at jo mere de hjælper mig, desto mere tid har jeg til sjov og ballade med dem.

Min todo liste til drengene

Weekendhygge

Fredag morgen sov vi lige til vi vågnede. Oliver var oppe først, men han lagde sig bare på sofaen og spillede på sin mobil. Jeg stod op ved 9:30 tiden, og lagde min ind under tæppet på sofaen hos Oliver. Jeg sad og læste, mens vi ventede på Mathias. Han er uden tvivl den af os, som er mindst morgenmenneske 🙂

Den her bog kan anbefales – er så sjov og god!
Se hvad jeg ellers har læst her.
Hyggelig luksus morgenmad i fredags

Søndag havde vi besøg af min ekskæreste og hans lillebror og far. De havde været til konfirmation hos deres nevø/barnebarn, og derfor havde de også hundene med. Drengene var meget glade for at se Nougat igen, og jeg er nu glad for at han har hentet alle sine ting. Nu kan jeg få gjort mit krea-værelse helt færdigt OG vist det frem, som jeg lovede for længe siden.

Vores søde Nougat og hendes mor Mille
Søndag eftermiddag nød vi en lækker is-kakao med flødeskum og krymmel fra Søstrene Grene.

Generelt er hvede-weekenden blevet brugt på nærvær og hygge, og den var bare skøn. Vi har læst, været kreative, hygget med mine niecer og lavet en masse lektier. Det var skønt at få fyldt lidt op i kærlighedsdepoterne <3

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram