Månedens ide #18 – kylling med ost

16. juni 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg tror, det her er første gang, at månedens ide er en madret. Men jeg har brug for noget ny inspiration, så vi kan få noget god, men hurtig mad. På Pinterest har jeg et food-board, og der faldt jeg for denne ret med kylling, bacon og ost.

Kyllingen lægges i et fad, og stegt bacon og blancheret broccoli lægges hen over. Så drysses lidt revet mozzarella over og til sidst en masse revet cheddar. En halv time i ovnen og så er der mad.

Som tilbehør fik vi majskolber, drengene fik pastasalat, mens jeg tog grønne bønner og broccoli. Med en stort portion pastasalat, som kan holde et par dage, er det nemt bare lige at stege/grille et stykke kød eller smide de her kyllinger i ovnen.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram