Månedens ide #18 – kylling med ost

16. juni 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg tror, det her er første gang, at månedens ide er en madret. Men jeg har brug for noget ny inspiration, så vi kan få noget god, men hurtig mad. På Pinterest har jeg et food-board, og der faldt jeg for denne ret, hvor jeg har blandet kylling med ost og bacon.

Kyllingen lægges i et ildfast fad, og stegt bacon og blancheret broccoli lægges hen over. Så drysses lidt revet mozzarella over og til sidst en masse revet cheddar. En halv time i ovnen og så er der mad.

Kylling med ost

Som tilbehør til denne lækre kylling med ost fik vi majskolber, drengene fik pastasalat, mens jeg tog grønne bønner og broccoli. Med en stor portion pastasalat, som kan holde et par dage, er det nemt bare lige at stege/grille et stykke kød eller smide de her kyllinger i ovnen.

Mad må meget gerne både være nem og hurtig at lave. Og med mad i ovnen, har jeg mulighed for at lave noget med ungerne i stedet for. Derfor elsker jeg mad, som jeg bare kan smide i ovnen og som så klarer sig selv.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram