Juni 2019

30. juni 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg synes juni har været en god men meget travl måned. Siden 30. april har Oliver været på skolens læsekompetencecenter, som følge af at han er testet ordblind. Og hver dag har der været 30-40 minutters lektier, så de sidste to måneder har været en presset hverdag for os alle tre. Oliver har kæmpet SÅ flot, og jeg er MEGA stolt af hvor meget han har rykket sig. Henover sommeren fortsætter vi med Alkalær, som jeg nævnte i april-indlægget.

Hyggelige stunder

Når nu vi har så travl en hverdag, forsøger jeg ihærdigt at få små hyggelige stunder, så snart det er muligt. Og så snart det er muligt, giver jeg drengene opmærksomhed hver for sig. Da Oliver spillede udendørs stævne, hyggede jeg med Mathias mellem kampene. Vi kiggede på de mange grønne larver, vi læste og hyggede os.

Mathias larve
Selvom de indimellem bliver uvenner, er de hinandens største støtter og bedste venner

Træning

Min forstuvede ankel er næsten som god som ny, så jeg er kommet i gang med at løbe lidt igen. Det er også blevet til tre håndboldkampe i denne måned, og desværre er jeg endt med en lille fibersprængning i min ene læg. Jeg havde glædet mig til min løbetur i dag, men det blev kun til knap 400 meter førend læggen sagde stop. Jeg vil rigtig gerne igang med at træne mere og mere regelmæssigt. Og i år har Oliver fået et træningsprogram med hjem i ferien, så han er klar til håndboldskolen i uge 31 samt til når sæsonen igen begynder i uge 33. Så er sikker på vi nok skal få trænet nede i Italien.

Kreative Pips cykling
Jeg har cyklet de ca. 19 km hjem fra arbejde

Selvforkælelse

I forbindelse med min stress, er jeg blevet bedre til at finde små åndehuller og sørge for at passe på mig selv. Da jeg en dag var i Roskilde efter arbejde for at hente stof i Stof & Stil, var jeg så udmattet, at i stedet for at køre hjem, kørte jeg ned på havnen. Jeg elsker vand, og udsigten udover fjorden er bare skøn. Hvis jeg selv kunne vælge, ville jeg uden tvivl bo i et hus med udsigt udover vandet. Måske det kommer en dag 🙂

En kop chai, mens den skønne udsigt nydes
En skøn luksusmorgenmad i haven
Let aftensmad i haven med et køligt glas rosé

Det kreative

Det er ikke blevet til så meget syning i juni. Men lidt er det dog blevet tid, især til syklubhyggen i Greve. Og jeg har fundet ideer til hvad man kan bruge alle de små stofrester til, og jeg er snart klar med 3. indlæg i min lille serie.
I stedet for syningen, er det blevet til en masse bagning. Jeg har bl.a. bagt mine appelsincupcakes hele tre gange i månedens løb. De sjoveste kager er mine “lorte”-kager, som jeg bagte til afslutningen i Olivers klasse.

Brug en rund tyl på sprøjteposen og så nogle sukkerøjne

Sommerferie

Drengene er gået på sommerferie i fredags, og samme dag satte jeg dem på bussen mod Ystad. Det er første gang at de skulle tage bussen derovre alene. Deres far og hans kone tog til Bornholm i mandags, og de tog så imod drengene i Ystad. For at busturen ikke skulle føles så lang havde jeg lavet to hyggeposer til dem. Poserne er genbrug fra da vi var på Tenerife for et par år siden.

Hygge til busturen

Jeg er ved at være godt klar til ferie, men der er knap 2 ugers arbejde tilbage. I den tid er drengene hos deres far, så jeg vil udnytte tiden til at få ryddet op herhjemme, samt få færdiggjort nogle af mine mange, mange projekter. Jeg glæder mig MAX til at skulle sydpå med mine forældre og drenge – hvad skal du i ferien?

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram