Juli 2019

31. juli 2019 0 Af Kreative Pips

Juli har stået i ferien og sommerens tegn – og det har været tiltrængt! Juli har været fyldt med nærvær, hygge, afslapning og ferie. Lige som jeg havde håbet allermest på.

Køkkentryllerier

Jeg har tilbragt en lille smule tid i køkkenet med hvad min lille køkkenhave giver mig. Det er bl.a. blevet til denne blondie med hindbær – den var et hit hos mine kollegaer.

Blondie med hindbær og mandler

Mine rabarber er stadig nogle bittesmå stængler. Jeg har forsøgt med gødning, men der sker ikke rigtig noget. Jeg overvejer om den ene skal plantes ud i mit bed i stedet for, når altså gulerødderne er taget op.

Rabarbertrifli med is
Rabarberkompot, knuste makroner og vaniljeis
Cheesecakes med hvid chokolade
Til kollegaerne lavede jeg to cheesecakes og pyntede med hhv. hindbær og ribs, rød glimmer og nogle hvide sukkerkugler

Ferielæsning

Vi tilbragte 2 skønne uger i Italien, og især i den sidste uge var der MEGET varmt. Derfor nød ungerne at sove til middag i siestaen, og der sad jeg så i skyggen og læste. Jeg elsker at læse, og det er noget vi gør meget i min familie. Min mor havde den tredje og sidste bog med i Sara Blædels triologi om Ilka (Reklamelink), og den fik jeg lov at læse. Den var så god og let at læse, at den var læst på to dage.

Den tredje søster

Jeg læste også to andre bøger i løbet af ferien, og jeg håber, at jeg kan fortsætte med læsningen i hverdagens trummerum. Jeg har en god stak bøger liggende fra biblioteket, har købt et par stykker og så kommer der snart nogle bøger, som jeg skal anmelde. Især dé bøger glæder jeg mig til, for det er nok bøger jeg aldrig ville være faldet over ellers.

Træning

Oliver har fået et træningsprogram med hjem fra håndbold. Der var 2 løbetræninger, 2 styrketræning og én sjov ting hver uge. Vi fik klaret alle løb på nær det sidste. Vi løb kl.7.30 om morgenen for, at det ikke var for varmt, men den sidste morgen havde Oliver en dårlig dag. Derfor endte det med at han gav op. Vi fik lavet nogle af styrketræningerne, men det var bare for varmt. De sjove ting blev lavet. Den første var at løbe på tanken efter slik til mor, så Oliver fik lokket Mathias med ned i supermarkedet efter en pakke Pringles. Den anden var at løbe et ærinde for far, men da Olivers far ikke var der, blev vi enige om at han skulle løbe et ærinde for morfar. (Vi var nemlig i Italien med mine forældre). Det var min fars job at hente morgenbrød, altså de morgener hvor vi ikke løbetrænede. Men Olivers ærinde blev at hente morgenmad, og der var trods alt 500 meter hver vej til supermarkedet, så det blev da en fin lille tur.

Morgenløbetur langs stranden

Da jeg kom hjem fra ferie, var jeg lidt nervøs for, hvad badevægten ville sige. Men jeg blev positivt overrasket! På trods af daglig vin, snacks, men også salat, frugt og masser af gåture, sagde vægten -800 gram. Og ikke bare 800 gram, det er 800 gram fedt jeg har smidt! Det gav lige lidt ekstra motivation for at komme i gang med at finde den sundere balance, som jeg længe har savnet i min hverdag. Jeg regner med at der kommer nogle indlæg med mine sunde valg og sådan. Det vil dog stadig være det kreative som fylder her på bloggen 🙂

Feriestemning

Jeg elsker Italien! Og to uger dernede var bare skønt og tiltrængt efter en travl maj og juni måned. Jeg er nu næsten klar til at møde hverdagen igen, men faktisk har jeg også ferie i næste uge. Så hverdagen lader heldigvis vente lidt på sig 🙂

Mig og mine drenge <3
Ferie-negle – Italiensflag og masser af glimmer
Solnedgang
Italiensk isdessert
Lækker italiensk isdessert med tre slags chokolade
Vandmelonspizza

August måned byder på hverdagen igen, og det betyder bl.a. skolestart. Oliver skifter alle lærerne ud, så jeg er meget spændt på hvordan det bliver. Han er meget tryghedsnarkoman og har det indimellem svært med forandringer og nye ting. På Mathias’ årgang er der kommet to klasser fra en nærliggende skole, som skal lukkes ned. Så for ham betyder det betydeligt flere børn i SFO’en, så han får også nogle ændringer. Jeg håber og tror på, at NU kommer der stabilitet i drengenes hverdag. Jeg håber og tror på, at de gode dage bliver flere end de dårlige.

Jeg glæder mig til at læse flere bøger, sy flere kjoler samt lave en masse andet kreativt! Hvad byder din august måned på?

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram