Boganmeldelse – Truslen fra Kina

24. august 2019 1 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt bogen “Truslen fra Kina” af Thomas C. Krohn.

Bogen “Truslen fra Kina” er modtaget til anmeldelse.

Truslen fra Kina

Du kan hente et gratis eksemplar af bogen lige her.

Fakta om bogen:
Titel: Truslen fra Kina
Forfatter: Thomas C. Krohn
Udgivelsesdato: april 2019
Forlag: Rosenhill

Truslen fra Kina er skrevet af Thomas C. Krohn, og er en lille appetitvækker på hans serie om videnskabsmanden Jacob Detlev. I bogen er Jacob ude at spise med en kinesisk ven, og da denne pludselig bliver meget syg og senere dør, skal Jacob grundet hans faglige baggrund inden for biologiske våben hjælpe politiet med efterforskningen.

Bogen er på 60 sider og er hurtigt læst på en eftermiddag. Selvom bogen er kort, når Thomas at give en grundig beskrivelse af hvem Jacob er. Jeg har helt sikkert lyst til at læse mere om Jacob og hans kamp mod terroristerne og deres biologiske våben. Næste bog forventes i løbet af vinteren, men den præcise dato er ukendt indtil videre.

Genren er biologisk thriller, hvor Thomas i hæsblæsende tempo når at servere både mord, politiets efterforskning samt plottet på en gennemført måde. Han arbejder ud fra devisen tænk nu hvis med fokus på biologiske problemstillinger.

Jeg kan anbefale bogen til alle, som er glad for en god og letlæselig krimi. Den fanger med det samme, og den var svær at lægge fra sig igen. Så læs den 🙂

Jeg har faktisk endnu en af hans andre bøger liggende herhjemme, og den glæder jeg mig til at komme i gang med. Det er bogen “Med alle midler

God fornøjelse med læsningen.

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram