August 2019

2. september 2019 3 Af Kreative Pips

August har budt på mange gode oplevelser – og nogle af dem får stor betydning fremover. Jeg er blevet faster til endnu en skøn pige, nemlig min brors lille Filippa. Drengene og jeg har holdt ferie, og vi har hygget os en masse. Og så har august også budt på en masse jobsamtaler, og ved én af dem var det mig, som var den der skulle ‘forhøres’. Og det betyder, at jeg pr. 1. december skifter sektion, chef og arbejdsområde. Og det allerbedste er, at jeg går ned på 34 timer, og dét glæder jeg mig meget til. Det er i høj grad en beslutning om at passe bedre på mig selv! Kun ved at passe på mig selv kan jeg være den mor, jeg ønsker for mine to drenge <3

De sundere valg

Jeg drikker oftest en proteinshake om morgenen, men indimellem prøver jeg noget nyt. Det er mest i weekenden, jeg får lyst til at prøve noget nyt og lækkert. Derfor prøvede jeg denne smoothie bowle (reklamelink) en weekend, hvor jeg samtidig kunne hente friske bær i haven.

Smoothie bowl

De sidste par uger har jeg arbejdet en del, og jeg har derfor ikke haft overskud til at prioritere motionen. Heldigvis går vægten stadig nedad, langsom men dog nedad. Men der har været et par uger med lidt for meget hygge, og der skal jeg lige tilbage til det niveau, som jeg begyndte august måned med. Her til aften gik drengene og jeg en dejlig tur op til biblioteket, og det skal vi helt sikkert gøre lidt oftere. Onsdag begynder Mathias til svømning, og der er det planen at Oliver og jeg skal løbe/gå en tur imens.

Oprydning

Jeg har ryddet op både i hjemmet og på bloggen. Dvs. jeg har ordnet tre køkkenskuffer, og jeg jubler nærmest, når jeg åbner dem. Sikke et overblik jeg har nu! Og på bloggen har jeg nu fået optimeret alle indlæg fra august 2011, så nu mangler jeg kun ca. 1.100 indlæg, før jeg kan slette min blog på blogspot! Det kommer til at tage lidt tid, men det gav mig lige en lille optur at få ordnet de 7 indlæg fra min først måned som blogger.

Pias oprydning

Ferie

Vores sidste uges sommerferie brugte vi hjemme i vores lille rækkehus. Vi var dog både en tur i Tivoli og en tur på Vestegnen, for at finde de 6 glemte kæmper. Vi hyggede også bare, og havde endda en hel dag uden skærme, og det var langt hen af vejen en succes. Drengene spillede spil, legede udklædningslege og vi hyggede os. Så det skal helt sikkert gentages, både i weekender og i hverdagene. Ikke hver dag, men når der er overskud til at vi laver noget, når vi kommer hjem fra skole og arbejde.

De 6 glemte kæmper
Den sovende Louis

Læsning

Jeg har fået en masse bøger til anmeldelser, så jeg glæder mig til, at jeg kan læse mere om aftenen (i stedet for at arbejde). Jeg har læst én bog, som jeg ‘bare’ skal få skrevet anmeldelsen på. Er i gang med yderligere en, og så har jeg yderligere to bøger liggende. Jeg er og bliver bare en læsehest, og det er virkelig også noget som er afstressende for mig. Derfor burde jeg i højere grad vælge bøgerne over tv-serierne, men nogle gang er tv nu også skønt. Jeg har bl.a. fået set 2. sæson af Big Little Lies (reklamelink), og så er jeg i gang med The handmaids tale (reklamelink) sæson 3. Men det er lidt barsk, så jeg er gået lidt i stå.

Den kommende måned

Den kommende måned byder stadig på en del arbejde, da vi har vores travleste tid lige nu. Og samtidig er vi to mand nede, hvilket gør at jeg har en del mere at lave. Forhåbentlig begynder det langsomt at stille af allerede om to uger.

På den kreative front er jeg i gang med noget julepynt i perler, oprydning i stoflageret (ved at sy af resterne) og så skal jeg i gang med at lave dåbsinvitationer til når lille Filippa skal døbes.Jeg elsker bare at jeg bliver spurgt om at hjælpe med de kreative ting. Jeg lavede også invitationerne til da mindste storesøster blev døbt for 4 år siden.

Måneden byder også på en masse håndbold, for sæsonen går snart i gang. Der er derfor en masse niveaustævner i weekenderne, og vi skal også et smut til stævne i Næstved. Der snupper Mathias og jeg en overnatning på hotel, så vi slipper for den lidt lange vej frem og tilbage. Jeg tror mest af alt, at Mathias ser frem til d. 25. september, hvor han bliver 8 år. Det bliver en underlig dag, for han skal hjem til sin far om aftenen. Dét har jeg det lidt svært med, men det er trods alt første gang i mine 4,5 år som skilt, at jeg ‘misser’ mit barns fødselsdag.

Hvad glæder du dig mest til i september?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram