Knæk cancer 2019

2. oktober 2019 0 Af Kreative Pips

Lige som de forrige år donerer jeg her i oktober en del af mine indtægter til Kræftens Bekæmpelse. Jeg har selv mistet til den satans kræft, og jeg kender flere som har været ramt og flere som har mistet en kær. Derfor vil jeg gerne gøre noget i den gode sags tjeneste, og jeg donerer derfor 10 % til Knæk Cancer 2019.

Knæk Cancer

I min facebook gruppe har jeg en masse albums med de ting jeg har på lager. Der lægges løbende ting ind i albummene, når jeg bliver færdig med flere ting.

genanvendelige vatrondeller

Jeg har bl.a. syet en masse vatrondeller ud af små rester, og de sælges i sæt af 10 stk. Siden jeg syede de første, har jeg selv brugt dem. De er vasket en masse gange og er lige så bløde som ved første anvendelse. De lyse bliver lidt misfarvede af min mascara, men det gør mig ikke så meget.

Nederdel

En lille lækker rest isoli med glimmer bambier er blevet til en lille nederdel i str. 80. Den ligger i kjole-mappen i Facebook gruppen. Kig ind og se om der er noget du kan bruge – hvis du ser noget i de mapper der ikke hedder lager, sender du mig bare en besked, måske kan jeg hurtigt lave noget lignende 🙂

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram