September 2019

3. oktober 2019 0 Af Kreative Pips

September har mest af alt været travl. Men den har også været dejlig og god. Den har budt på mange gode oplevelser. Jeg elsker alle årstider, og nyder de forskellige tider med hver deres muligheder. Efteråret er hygge, tændte lys og te. Masser af te.

Arbejdet

Den er den travleste tid på jobbet, og i år har vi virkelig været nede på medarbejdere. Og ingen tvivl om at min største styrke også samtidig er min største svaghed. Nemlig at jeg er hjælpsom og altid ønsker at gøre et godt arbejde. Det resulterede nemlig i stress-symptomer. Heldigvis var min chef meget lydhør, og vi fandt i fællesskab en god løsning, som gjorde mig frisk i løbet af få dage.

Som jeg nævnte i August 2019 har jeg fået nyt job. Jeg glæder mig meget til at skifte over i den anden sektion. Men der er altså også noget vemod ved at forlade min nuværende sektion. Især fordi bemandingen er helt ad H til for tiden, så har ondt af de tilbageblevne kollegaer..

Sundhed og motion

På baggrund af travlheden og mine stressymptomer har jeg ikke helt kunne overskue de sunde alternativer. Der har også været alt for meget kage på arbejdet, og der er blev snoldet lidt rigeligt herhjemme. Vægten er derfor gået op af. Men nu er håndboldsæsonen gået i gang, og jeg håber det kan skubbe mig i gang med løb igen. Og så håber jeg, at det vil give mig mit manglende overskud tilbage. Samtidig skal jeg i gang med at dyrke yoga med Mathias, og Oliver og jeg skal igang med at gå om onsdagen, mens Mathias svømmer.

September 2019

Oprydning

Jeg har fortsat oprydningen herhjemme, og det føles skønt at huset langsomt bliver tømt for ting, som bare fylder. Jeg sætter en masse til salg på min ekstra Instagram: Pias_loppebiks. Der er både børnelegetøj, hobbymaterialer og diverse andet. Kig ind og se om jeg har lige det du står og mangler 🙂

På bloggen er jeg blevet færdig med at redigere og opdater alle indlæg fra september 2011 og er også halvvejs igennem oktober 2011. Så nu mangler jeg ‘kun’ 1.108 indlæg 🙂

Jeg forsøger også stadig at rydde ud i mit stof. Så da jeg i weekenden klippede i to nye stoffer, klippede jeg med det samme flere projekter af stoffet. Nu er der kun små stykker, som lige kan bruges til bind eller vatrondeller. Det ligger klar i en kasse til, når jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal lave – så klipper jeg nemlig bind og vatrondeller.

I mandags sendte jeg første portion af bind af sted til moja.dk

Hygge

Den massive travlhed på arbejdet gjorde, at jeg havde stort behov for at slappe af og hygge, når jeg kom hjem fra arbejde. Jeg har fået læst lidt, drukket en masse te og stenet tv-serier. Jeg har stadig en god stak bøger modtaget til anmeldelse, og dem glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Derudover har jeg også lånt flere bøger på biblioteket, og der er ingen tvivl om, at jeg bør vælge bøgerne frem for tv’et for min egen mentale ros skyld.

Hygge
Hyggebillede købt i Netto

Oliver har været til håndboldstævne i Næstved, og da han har nogle udfordringer med at kontrollere sine følelser, havde jeg booket os ind på et hotel i nærheden. Det gav os en hyggelig eftermiddag i hotellets pool samt en skøn (men hurtig) morgenmad. Heldigvis byder oktober måned på masser af både badning og lækker morgenmad.

Vi nåede os en sen men lækker aftensmad i Næveren 🙂

Jeg deltog også i et hyggeligt IG træf arrangeret af Sabrina, som jeg lærte at kende gennem instagram for flere år siden. Vi spillede en masse omgange banko, for Sabrina havde skaffet en overvældende mængde af sponsorgaver. Og det var så hyggeligt at snakke med Henriette (som jeg ofte syr med), Jeanette og Iben-Erica igen, for dem har jeg mødt flere gange til kreative arrangementer. Samtidig var det også super hyggeligt at sidde og sludre med nye mennesker. Det er bestemt ikke sidste gang jeg tilmelder mig et sådan arrangement.

Den kommende måned

Den vigtigste ting i oktober er uden tvivl efterårsferien. Jeg glæder mig helt vildt til fridage og mere tid med drengene. Vi har virkelig meget brug for nærvær, kærlighed og hygge. I denne uge er vi kommet i gang med en hyggelig vane med at sidde sammen i sofaen og læse lidt for hinanden. Det er svært at nå de 15-20 minutter for hvert barn alle dage, men vi forsøger at nå det bare en gang imellem. Og de sidste par dage har været en stor succes og drønhyggelige 🙂

Mathias har arvet min glæde ved kreative projekter og har syet denne i SFO’en

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram