Oktober 2019

31. oktober 2019 0 Af Kreative Pips

Oktober har budt på lidt af hvert. Lige nu synes jeg mest af alt bare den har været travl. Men det skyldes at vi har haft en del udskiftning af kollegaer i min sektion, og det skaber automatisk mere arbejde. Så de sidste to uger har været travle med mange, mange møder. Men når jeg tænker over det, har måneden budt på meget, meget mere end bare arbejde.


I sidste uge var vi på tur med arbejdet. Vi var heldige med vejret, så vi fik den fedeste tur med RHIB (gummibåd med fast skrog) oppe ved Kongsøre. Jeg er tidligere blevet transporteret fra skib til havn i en RHIB, men det her var ren fis og ballade. To unge mænd stod for turen, og der var fuld fart på, hvilket vil sige ca. 40 knob.

Knæk Cancer 2019

Jeg har for 5. oktober i træk doneret 10% af mine indtægter til Knæk Cancer. Og det gik over al forventning, og det er jeg meget, meget taknemmelig for. Jeg har fået syet en fin bodykjole til min niece, en flagranke til min søde veninde og en lille pose i regntøjsstof til regnslaget til min nieces barnevogn. Og så har jeg fået syet en masse genanvendelige juleposer. De får deres helt eget indlæg i den kommende uge, og jeg skal HELT sikkert sy flere!

Kjolebody Ottobre
Kjolebody fra Ottobre
Flagranke DIY
En fin flagranke – har lige købt nye forsyninger af strygestof hos Fru KriStof
Regnslagspose DIY
Lille pose til barnevognen i regntøjsstof fra Stof & stil

Efterårsferien

Oktober betyder jo også efterårsferie, så drengene og jeg var en tur i badeland. Det var samme sted som i påsken, men de har udvidet siden sidst. Og denne gang boede vi på hotellet. Det havde nogle fordele (lækker morgenmad og pool/sauna faciliteter), men også nogle ulemper (jeg blev hurtigt træt af at spise ude). Næste gang tror jeg vi tager en lejlighed og så kan vi evt. tilkøbe morgenmadsbuffetten.

Oliver var syg den ene nat, men efter en formiddag i sengen, fik jeg lokket ham med ud på en gåtur. Derfor ser han lidt sur ud her…

Selvforkælelse og hygge

[Delvist sponsoreret af Teboxen]
Ovenpå en travl september, hvor jeg igen mærkede stressen røre på sig, har jeg gjort meget for at fokusere på MIG. Jeg øver mig i at slappe af og forkæle mig selv. Og en af mine største nydelser (ud over chokolade) er te. Og nu har jeg bestilt et teabonnement, hvor jeg hver måned får 3 poser te sendt med posten. Du kan se mere hos Teboxen, og hvis du bruger koden “kreativ” får du 50% på din første box.

Teboxen
Min tebox for oktober – tre lækre teer og en skøn chokolade med nødder

Derudover har jeg her i oktober nu for første gang nogensinde prøvet at få lavet gellak på mine negle. Det var en super hyggelig oplevelse hos en super sød og sympatisk kvinde, som er i gang med uddannelsen. Det var derfor en model-prøve-time eller hvad jeg nu skal kalde det. Vi snakkede og snakkede, selvom vi ikke kender hinanden. Jeg er SÅ glad for mine fine røde, glimtende negle. Jeg kan godt mærke, at jeg har fundet mig en ny afhængighed. Det lyder måske fjollet, men jeg føler mig bedre, smukkere og mere feminin med neglelak på. Men almindelig lak holder max et par dage, så det er ikke så ofte jeg får ordnet mine negle. Det her skal helt bestemt prøves igen. Tænker en sølvglimmer til julemåneden, men nu må vi se…

Selvforkælelse gellak

November bliver en god måned. Det kan jeg bare mærke. Endelig kan jeg begynde med julehyggen, og jeg har en masse ideer. Som altid bliver tiden nok det, der afgør hvor meget jeg får lavet. Men ideerne er mange og lysten til kreative projekter er stor. Jeg har også flere spændende bøger liggende, så jeg satser på mere sofahygge med lækker te.

Hvad glæder du dig mest til i november?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram