November 2019

30. november 2019 0 Af Kreative Pips

Som de forrige måneder har november været en travl måned. Der er virkelig pres på på jobbet, og samtidig har jeg sagt ja til lidt mange syopgaver, se bare her og her. Det er typisk mig, men nu er jeg næsten i mål og kan snart sætte mig ned og og nyde en forhåbentlig skøn julemåned.

Bloggen

Jeg elsker at skrive her på bloggen, og jeg elsker især at dele mine kreative ideer, som jeg håber andre kan få glæde af. Jeg begyndte at skrive i august 2011 lige inden, jeg gik på min anden barsel.For et år siden købte jeg domænet, hvor bloggen ligger nu. Jeg er gået i gang med at redigere og opdatere links på de gamle indlæg, og indtil videre er jeg nået til oktober 2011. Der er mange – MANGE – indlæg endnu, men de bliver opdateret løbende, helt stille og roligt.

Træning og vægttab

I november har jeg både haft et par sygedage grundet stress og en enkelt grundet blærebetændelse. Jeg har derfor ikke fået løbet helt så meget, som jeg drømmer om. Dog fik jeg i begyndelsen af måneden løbet årets længste tur. Jeg havde SÅ mange tanker i hovedet og havde brug for at løbe. Jeg har min standardrute på ca. 3 km, men flere gange valgte jeg liige at forlænge turen. Det endte med hele 5,5 km, og det er langt for mig. Jeg savner virkelig at løbe, så jeg skal snart i gang med løberiet. Vægten er stabil, for der bliver snacket lidt for meget grundet manglende energi og stressudbrud. Men jeg savner spændende grøntsager og løberiet, så mon ikke jeg snart finder tilbage på den gode, sunde sti?

Arbejdet

Der er som nævnt øverst travlt på arbejdet nu vi har ramt november. Vi arbejder med 1årige bevillinger, og der arbejdes benhårdt på at nå i mål med at få brugt hele bevillingen. Samtidig er vi stadig nede på ressourcer, og faktisk mere end tidligere, da der også er en af de mest erfarne som er blevet sygemeldt. Dét har lidt betydning for mit jobskifte på mandag. Jeg skifter til min nye sektion, men tager en masse opgaver med. Jeg glæder mig til det nye, men det er også vemodigt at sige farvel til det gamle. Heldigvis er jeg kun 1 minut væk fra de nu gamle kollegaer 🙂 For lige at sige tak til kollegaerne, havde jeg taget kage med til dem. Igen havde jeg fundet en opskrift ovre hos Bianca, og den tog kegler (fuldstændig som Biancas opskrifter plejer :)). Det blev denne skønne risengrødskage:

risengrødskage
Af opskriften fik jeg en lille på ca. 10 cm og en stor på 20 cm.

En af mine bedste kollegaer havde lavet en lille gave til mig. Og det kom totalt bag på mig! Normalt giver vi kun gaver, hvis man forlader divisionen helt, men ikke når man skifter internt. Jeg har længe snakket med min kollega om at hun skal lære mig at hækle, men det er ikke blevet til noget. Og jeg tvivler også på at jeg har tålmodigheden til at lære det 🙂 Hun har strikket nogle karklude, og lavet en fin gavekurv med opvaskemiddel, -børste, karkludene og en blomst. Det er bare så fint, og jeg føler mig i høj grad værdsat (men det vidste jeg nu godt med den pågældende kollega).

kollegagave
Min skønne forkælelses kollegagave <3

Adventsgaver

Jeg har syet flere sæt julegaveposer og fyldt hele fire sæt med gaver. Mine forældre og mine bedsteforældre har fået et sæt hver. Selv om jeg har været i gang længe, endte jeg med at komme i tidsnød. Mine bedsteforældre fik deres gaver i dag sidst på eftermiddagen. Og i skrivende stund er jeg ikke helt færdig med de to til drengene, men jeg mangler kun at sy stikningen øverst på Olivers fire poser og så stryge de fire numre på (hurra for min Silhouette Cameo, så skæringen går lynende stærkt og nemt!). Jeg vil de kommende søndage dele, hvad der er i de forskellige adventskalendere. Nogle af gaverne er hjemmelavede, mens dele er købt.

DIY julegaveposer
Mine forældres adventsgaver

Jeg er også blevet forkælet, for igen i år har min mor lavet en pakkekalender til mig. Og så har jeg selv købt årets pakkekalender fra Goodiebox. Jeg har også været heldig at få Toms chokoladekalender fra Maria. Bliver du forkælet af mand, kæreste, kone eller børn? Eller måske forældre ligesom mig? 🙂

December og jul

Jeg elsker jul. Jeg elsker alle traditionerne og hyggen. Lysene i mørket. Nærvær og samværd. Jeg glæder mig til at pynte op, men i morgen står den først og fremmest på dåb af min yngste niece. Men mon ikke vi kan nå lidt pyntning efter dåben? Æbleskiverne og julekalenderne skal vi i hvert fald nok nå 🙂

Hvad glæder du dig allermest til i december?

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram