Juleforkælelse 2019 #1

13. december 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg er jo mega snotforkælet af mine forældre, og hver eneste dag er der en pakke til mig. Det er bare ægte juleforkælelse at sidde med ungerne hver morgen og åbne en lille gave. Faktisk var der hele tre gaver d. 1. december, for der var både en adventsgave (med en lille ekstrating) og en pakkekalendergave.

Du kan se hvad jeg fik sidste år her og her.

Min adventsgave

Min adventsgave (som der ‘kun’ er en af i år) består af den fineste tyske papirstjerne. Vi har ALTID haft sådan en stjerne til jul, og jeg har faktisk allerede en. Den jeg har er bare KÆMPE stor, og den kan slet ikke være i min lille stue. Sidste år i Lübeck så jeg en masse mindre stjerner, og der fortalte jeg mine forældre at jeg ønskede mig en sådan stjerne. Mine forældre var i Sønderjylland og et smut i Tyskland i november, så der var de heldige at finde mig en ny stjerne.

juleforkælelse 2019
Der var også et par fine jule-strømpebukser i adventspakken

Jeg ønskede mig egentlig en i hvid, mine forældre har købt den som gul, men den er halvt rød og halvt gul. Og nu kan den bare ikke være anderledes. Den er SÅ fin og hver eneste aften er den tændt og spreder hyggestemning i min stue.

juleforkælelse 2019
Den smukke julestjerne

De første 4 pakkekalendergaver

De første fire gaver var strømpebukser (jeg går jo med kjole næsten altid, så det er ALTID en god gave), små kageservietter, guld-julepynt og en fin lilla opbevaringsbøtte fra Tiger. Jeg var i Tiger tidligere i år med min mor, og sagde jeg synes de opbevaringsbøtter er super fine (og hun ved jeg elsker lilla). Nu er den fyldt op med masser af te, for jeg har lige bestilt nye forsyninger af løs te. Og det er altid svært at begrænse mig, når det gælder indkøb af te… og stoffer, og kreamaterialer…. 🙂

juleforkælelse 2019

Juleforkælelse nr. 5-8

De næste fire bestod af endnu en fin guld-julepynt, en lille flaske vin og noget chokolade. Jeg synes det er lækkert med lidt lækkert til en kop te, så små pakker chokolade er også et hit. Men den bedste gave er uden tvivl kasketten. Jeg har længe ledt efter sådan en solskærm til når jeg løber om sommeren. Jeg sad alene hjemme søndag morgen og åbnede gaven, og jeg måtte straks sende en sms til min mor med min store jubel over den skønne gave. Den skal helt sikkert med i kufferten til Tenerife i februar 🙂 Jeg har nemlig planer om at komme i gang med løbetræningen, når juleferien begynder lige om lidt. Jeg har i hvert fald kun 5 arbejdsdage tilbage i år.

Juleforkælelse nr. 9-12

De seneste fire dage har jeg fået lilla lys og en pakke karklude (jeg trænger virkelig, men de gamle er også fra da jeg flyttede i lejlighed i 2005..). Det er også blevet til et lækkert tørklæde (måske jeg skal i gang med at få syet nogle ensfarvede kjoler til mine mange, mange tørklæder) og så en wellness pakke med svampe og en maske. Det er ikke så tit, jeg får forkælet mig med wellness, men jeg nyder virkelig, når jeg får det gjort. Det er også derfor jeg igennem flere år har købt Goodieboxen til mig selv hver måned.

Min mor er virkelig god til at finde på gaver, så jeg glæder mig til at se den sidste halvdel af hendes juleforkælelse <3

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram