Boganmeldelse – Under overfladen

Boganmeldelse – Under overfladen

30. juni 2024 0 Af Kreative Pips

Jeg har læst og anmeldt romanen “Under overfladen” af Claus Lohman.

Bogen “Under overfladen” er modtaget til anmeldelse.

Fakta om bogen:
Titel: Under overfladen
Forfatter: Claus Lohman
Udgivelsesdato: 11/12/2019
Forlag: Aronsen

Fra bogens bagside læses:

Da to dykkere dør under mystiske omstændigheder i New York, befinder virolog Martin Henderson sig pludselig i et kapløb mod tiden. Alt peger i retningen af en 100 år gammel dræbersygdom. Men hvor stammer udbruddet fra? Og kan han nå at udvinde en vaccine?

Efter et mislykket kidnapningsforsøg møder han den arkæologistuderende freelancejournalist Emma Fitzgerald, der besidder vigtige informationer i opklaringsarbejdet.

Sammen bevæger de sig tættere på sandheden. Men det viser sig hurtigt, at intet er som det ser ud. Hvem kan de stole på? Og har Martins fortid noget med hændelserne at gøre?

UNDER OVERFLADEN er første del i en serie om virologen Martin Henderson og den arkæologistuderende freelancejournalist Emma Fitzgerald.

Alle Claus’ bøger kan købes her (Reklamelink).

Min anmeldelse

Jeg fik denne bog på sidste års Egedal bogmesse i oktober. I vinters havde jeg travlt med at forberede bryllup, eksamenscertificering og konfirmation, så tiden har været lidt sparsom. Men jeg har bl.a. læst Eftermælet, som også er skrevet af Claus (som et partnerskab med Heidi Lohmann). Claus skriver virkelighedsnære krimier, hvor personerne har dybde og der sker en udvikling med personerne gennem bogen/bøgerne.

Denne bog er skrevet og udgivet før corona pandemien, men det føles som at være midt i den med åndedrætsværn og jagten på en vaccine. Jeg blev fanget fra første side! Der er tempo i, der sker noget og spændingen er intakt til slutningen. Jeg havde slet ingen mistanke til skurken(e) før til allersidst. Og jeg fik faktisk lyst til at læse bogen igen for at se, om der var lagt spor ud, som jeg havde overset. (Jeg gjorde det dog ikke). Jeg kan varmt anbefale denne bog, og jeg vil straks gå i gang med efterfølgeren ”Ukendt land”.  

Hvis du mangler lidt inspiration til sommerens læsning, kan du finde alle mine boganmeldelser her. Du kan også følge mig på Instagram/Facebook, hvor jeg også deler læseanbefalinger udover de bøger, jeg får som anmeldereksemplarer.

Følg mig på Bloglovin’PinterestFacebook og Instagram