Go Back
græskar muffins

Græskar muffins

Ret Dessert
Køkken Amerikansk, Dansk
Antal 12 stk.

Equipment

  • Elpisker / Røremaskine

Ingredienser
  

Græskar muffins

  • 65 g blødt smør
  • 125 g sukker
  • 1 æg
  • 125 g hvedemel
  • 1 tsk BRUNT bagepulver
  • 1,5 dl græskarmos

Frosting

  • 75 g blødt smørt
  • 100 g flødeost (ikke light)
  • 150 g flormelis

Sådan gør du
 

Græskarmos

  • Skær græskaret over, og fjern kernerne. Skær skrællen af og skær kødet i mindre stykker. Jo mindre de er, desto hurtigere er de at koge.
  • Kog græskarkødet i vand. Når kødet er helt mørt, hældes vandet fra, og kødet blendes til en ensartet masse.
  • Græskarmossen køles af, inden det skal bruges i kagerne. Det kan sagtens laves dagen før.

Græskarmuffins

  • Smør og sukker piskes sammen.
  • Ægget tilsættes.
  • Mel og bagepulver blandes godt sammen. Melblandingen og græskarmosen røres skiftevis i dejen.
  • Dejen kommes i forme og bages ca. 18 minutter ved 175 grader.
    græskar muffins
  • De er færdige, når der ikke længere hænger dej ved, når du tester med en tandstik.
    græskar muffins

Frosting

  • Pisk ingredienserne godt sammen. Tilsæt eventuelt mere flormelis, hvis konsistensen er for flydende.
  • Pynt kagerne med frostingen
Keyword Halloween