Go Back

Lækre koldthævede græskarboller

Ret Morgenmad
Køkken Dansk

Equipment

  • Røremaskine med dejkrog

Ingredienser
  

  • 2,5 dl vand
  • 1/4 pk gær
  • 1 dl græskarmos (se fremgangsmåde under græskarmuffins)
  • 1 tsk salt
  • 2 dl grahamsmel
  • 5,5 dl hvedemel

Sådan gør du
 

  • Græskarmosen laves jf. instruktion under græskarmuffins.
  • Græskarmos og vand blandes, og gæren røres ud i væsken.
  • Salt og grahamsmel tilsættes.
  • Hvedemel tilsættes lidt af gangen, indtil konsistensen er som tyk grød
  • Dejen hæver i skålen i køleskabet natten over.
  • Næste morgen sættes dejen på bagepladen med en ske.
  • Drys med græskarkerner ovenpå bollerne.
  • Bollerne bages ved 220 grader i ca. 15 minutter.
Keyword Halloween