Mel og det kolde smør røres sammen.
Sukker, salt, kardemomme og æg røres sammen, og tilsættes i melet.
Gæren udrøres i mælken, og det tilsættes til resten af ingredienserne.
Dejen rulles ud med en tykkelse på ca. 1 cm
Marcipan, blødt smør og sukker blandes godt sammen.
Dejen skæres ud i ca. 18 stykker og der lægges en lille klump på hvert dejstykke.
Fold hjørnene ind over fyldet, og tril bollen rund.
Bollerne sættes på en bageplade med bagepapir med sammenføjningen nedad.
Mens bollerne hæver i 5 minutter, piskes et enkelt æg.
Bollerne pensles med æg, og der trykkes et lille hul i alle bollerne.
Kom en lille klat syltetøj i hullerne, og lade bollerne hæve i ca. 20 minutter.
Bollerne bages i 12 minutter ved 250 grader (stærk varme)
Når bollerne er kølet af, pyntes de med glasur og krymmel