Go Back
Ingefærshot med timian og gurkemeje

Ingefætshot med timian og gurkemeje

Køkken Dansk

Equipment

  • 1 Gryde
  • 1 Si

Ingredienser
  

  • 50 g ingefær, skrællet
  • 4 dl vand
  • 1 appelsin i skiver
  • 2 citroner i skiver
  • 2 spsk honning
  • 2 breve kamillete
  • 1 spsk tørret timian (kan udelades)
  • 1/2 spsk tørret gurkemeje (kan udelades)

Sådan gør du
 

  • Skræl ingefærren. Det er nemmest med en teske.
  • Skær ingefærren i skiver og kog den i vandet i 15 minutter.
  • Sluk for gryden og tilsæt resten af ingredienserne.
  • Lad det trække, mens det køler af
  • Pres saften ud af citrusfrugterne og sig væsken fra.
  • Kom væsken på en flaske og opbevar den i køleskabet.