The Cookie-monster

28. august 2013 2 Af Kreative Pips

Hverdagen har indfundet sig igen, og det betyder også, at jeg nu træner håndbold igen hver tirsdag aften. Jeg har ikke trænet siden marts – faktisk har jeg lige fundet mit forsvundne kørekort i et par løbebukser… – så jeg er fuldstændig smadret i dag. Men i går var det bare skøøøønt! Jeg løb en tur alene og det var bare dejligt at få tømt hovedet for de mange frustrerende tanker, som pt. fylder en del i min familie… Og derefter 1½ times leg med bolden, men jeg er godt nok øm i kroppen i dag.

Inden træningen i går fik jeg lige ordnet feriekage for min far. Opskrifterne er fra hhv. bladet Cupcake Heaven og en bog jeg har fået i gave.

Cookie-monster cupcakes:

Jeg var ret skeptisk i løbet af pyntningen, for det så slet ikke ud, som jeg håbede! For det første var der ikke meget top at skære af kagerne, og så så smørcremen bare fjollet ud, men med kokos og fondant-øjne blev det hele meget bedre 🙂

Marmor-muffins med glasur:

Der var heldigvis lidt for mange kager, så dem forkæler jeg kollegaerne med senere i dag :o)