Bag bloggen

Velkommen til min blog KREATIVE PIPS!

Jeg hedder Pia, og siden jeg var helt lille (dvs. slut80’erne :)), har jeg været helt bidt af kreative sysler. Jeg nyder at slappe af med forskellige kreative sysler, det kan både være bagning, syning og at nørkle ting af pap og papir. Jeg har i flere år drømt om at lære at hækle, men har endnu ikke haft tålmodigheden til at lære det. 

En af mine håndboldveninder kaldte mig Pips, og deraf er mit blognavn kommet: Kreative Pips.

Jeg er uddannet cand.merc.MAT og arbejder i en økonomiafdeling i en stor offentlig virksomhed. Jeg har to dejlige drenge – Oliver fra 2009 og Mathias fra 2011, som jeg selvfølgelig bruger en masse tid sammen med <3 Derudover er jeg bonusmor til to drenge fra 2013 og 2019, og dem bruger jeg selvfølgelig også en masse tid og energi på. I huset har vi også vores to hunde, og selvfølgelig min forlovede. Han er heldigvis med på en masse af mine kreative projekter, og jeg har en sand hjælper i ham.

Hvis du har spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte mig på min mail:

kreativepips@kreativepips.dk

Virksomheder er velkomne til at kontakte mig med henblik på samarbejde, og sponsoreret indhold vil blive markeret med Reklame.

Affiliate links

På bloggen vil der indimellem forekomme affiliate links, og det vil altid være tydeligt angivet. Affiliate links er links, hvor du vil kunne komme fra min blog over til f.eks. en webshop. Hvis du vælger at købe gennem dette link, vil jeg modtage en lille procentvis kommision af dit køb, men det vil ikke have nogen som helst indflydelse på den pris du betaler.