Hjemmelavede julegaver #1

25. december 2013 12 Af Kreative Pips

I november var mine svigerforældre på besøg, og der fik de deres julegaver med hjem til Bornholm. Min svigermor går meget op i sit hjem og at det er de rigtige ting hun har, så derfor lavede jeg en Ferm Living lookalike lysestage med hjælp fra min far. Ideen er set her og har ligget printet ud LÆÆÆÆNGE…

Jeg lavede 2 ekstra lysestager nu jeg var i gang, så har jeg også lidt liggende i gave-kassen til næste gang, jeg skal give en gave.

Min svigerfar brokker sig ofte over ondt i ryggen og især i nakken, og da jeg ofte har haft stor glæde af min varmepude, tænkte jeg straks, at sådan en må han da have. Jeg har igen syet det som et langt rør, men denne gang har jeg syet ned midt i røret, så der i denne er 8 kamre til kernerne. Og så har hans pude fået et fint betræk (i modsætning til min som aldrig har fået et betræk…)