Juletræer med splash DIY

6. december 2013 4 Af Kreative Pips

Inspiration fra blogland er jo skønt, men det er ikke alle ting jeg kan nå at sætte mit eget præg på. Her er dog en ting jeg har nået, som jeg gerne vil vise frem. Ideen til splash er herfra. Jeg har brugt guldfarvet maling fra Søstrene Grene, og splash’et på hvide stjernestrimler og mørkegrønt karton i A4-format.

Stjernen har jeg foldet som normalt, når der er splash’et på begge sider og malingen er tør. Til juletræerne har jeg brugt 2 ark A4 karton, som er splash’et på begge sider. I word på pc’en har jeg fået sat 10 juletræer op som mønster, og så sat de to ark karton og papir-mønstret ovenpå. Og så har jeg syet ‘stammen’ på træet med almindelige ligeud sting. Så har jeg klippet juletræerne ud, og papiret kan let rives af pga. perforeringen af syningen.

Billedet er lidt utydeligt, men håber det kan ses og giver mening.

Ideen til juletræet er ikke direkte fra blogland, men det var hos Boselade, at jeg huskede, hvordan jeg lavede juletræer ala disse for mange år siden efter ide fra en bog. Se f.eks. mit julelandskab her, der er træet lavet af 3 lag karton, men det er ret hårdt at klippe ud, synes jeg.

Til sidst er træerne og stjernen sat på snor med en stor træperle og lidt guldperler

Jeg pakkede dem ind i celofanposer til julemarkedet og fik da solgt et par stykker. Nu skal jeg også selv have et par stykker op og hænge herhjemme, og måske nogle med ind på jobbet på tirsdag 🙂

Jeg har også brugt nogle af juletræerne til julekort:

Hvis du bliver inspireret af mine træer, vil jeg meget gerne se, hvad du får lavet, bare læg et link under kommentarerne 🙂 På den måde kan vi blive ved med at inspirere hinanden :o)

Min weekend skal bruges med skønne veninder og krea i en skøn kombi, som også inkludere sukkersøde lækkerier. Hvad skal DIN weekend bruges på? 
God weekend derude :o)