Fastelavn 2014

4. marts 2014 6 Af Kreative Pips
Søndag og mandag har mine drenge slået katten af tønden hhv. hjemme i vores bebyggelse og i børnehaven/vuggestuen. Oliver sagde for længe siden, at han ville være edderkop lige som farmand var sidste år. Igen er det syet som en sort vest med 6 arme/ben på, hvor der er elastik/snor mellem armene og så en snor rundt om håndleddet, så når man bevæger sin egen arm, følger edderkoppens arme med 🙂

Jeg fik sat armene lidt for langt nede på vesten, men det fungerede alligevel fint.

Mathias har endnu ingen holdning til, hvad han vil klædes ud som, så jeg valgte, at han skulle være drage (for han er ret glad for sine sutsko med drager på!). Jeg syede en hue efter mit eget elefanthuemønster, men syede takker imellem de to sider. Halen er syet efter denne DIY.

Mathias var ikke særlig interesseret i at få kostumet på, så jeg nåede kun at få nogle få billeder. Og i vuggestuen ville han slet ikke have det på. Heldigvis bør det kunne bruges et par år endnu 🙂