Morfar/Oldefar 70 år

21. juni 2015 0 Af Kreative Pips
I går fyldte min højtelskede morfar 70 år. Jeg er uden tvivl morfars pige (jeg er eneste pige blandt de 4 børnebørn), og jeg er nok også den der besøger mine bedsteforældre mest (men okay mine to fætre er 6 og 9….). Vi var inviteret til brunch på en hyggelig gård, hvor der var plads til at børnene legede, og det betød jo at det var lidt hyggeligere for os alle. Det betød så også at Oliver faldt med hovedet først i brændenælderne og Mathias’ fod sad fast i et rør, men vi hyggede os og havde en dejlig dag. Efter brunch fortsatte vi hjemme i mine bedsteforældres have, og solen kom jo frem, så det var bare den perfekte dag, som sluttede med en lækker buffet fra Bretts. Og til sidst var mine drenge så trætte at de bad om at komme hjem i seng.

Min nye kjole 🙂
Mønster Fernanda fra Stof2000
Jersey fra stof & stil

Trøffelchokoladekagen med frisk frugt og hindbærpure 🙂

Jerseystoffet havde en blanding af guld og kobber over sig, og efter en del betænkningstid valgte jeg kobber-piping. Og forleden kom jeg i tanke om disse kobbersko fra Cult. Jeg købte dem til min fars 50 års fødselsdag, som er 8 år siden (dvs. jeg var med på kobber-moden adskillige år før den kom 🙂 haha). Med eyeliner fra Nilens Jord og neglelak fra Mavala var jeg helt klar til fest 🙂