Rensdyrnæser

12. november 2015 4 Af Kreative Pips
Jeg er rigtig god til at printe utallige ideer ud på papir, og så har jeg ellers bunker af gode ideer liggende herhjemme. Indimellem rydder jeg op i bunkerne, og nogle ting bliver smidt ud og andre får lov at blive i bunken. Og selvfølgelig får jeg også lavet en ting eller to fra bunken! Og denne gang er det blevet til rensdyrnæser, som jeg har set hos Mamma Mias Verden.

Jeg har brugt plastikposer beregnet til mad, 
de er købt i Søstrene Grene for læææææænge siden, 
men måske de stadig har dem? 

Jeg tænker de skal bruges til værtindegaver her til jul, og måske skal drengenes lærer/pædagoger have en hver til jul som en lille påskyndelse. Giver I gaver til jeres børns lærere/pædagoger?

Jeg har selv lavet etiketterne i Word, og jeg vil meget gerne dele dem med jer. I finder dem lige her.

Da jeg havde printet det første sæt, kunne jeg godt se at min sorte blækpatron var ved at løbe tør, derfor var jeg rundt på nettet for at finde den billigste originale HP-patron til min printer – efter kig på ca. 8 forskellige hjemmesider viste det sig at prisen OG fragten var fuldstændig ens på ALLE siderne, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt ?!?!

Jeg endte med at bestille hos blækpatroner.nu, og på min bestilling står der kl. 13.53 (i går) og her til morgen kl. 8.12 fik jeg sms om at min blækpatron nu kunne hentes i den nærmeste pakkeboks! Det er godt nok hurtig service 🙂

– Dette indlæg indeholder affiliate links