TAK #6

4. juni 2016 0 Af Kreative Pips
I 2014 lavede Anja en DIY på pas-etui, og den har været på min to do liste lige siden! ENDELIG har jeg fået taget mig sammen, og det tog jo ikke særlig lang tid at lave, så jeg har fået lavet hele tre etuier 🙂

TAK ANJA
Den væsentligste grund til jeg fik taget mig sammen, er at jeg skal en tur til England.
Det er min allerførste tur til England, så jeg har kigget lidt i et par rejsebøger, 
selvom størstedelen af rejsen er fyldt med møder.

Nu jeg var igang, kunne jeg lige så godt også lave et i lilla, 
og så tænkte jeg, at jeg kunne lave et limefarvet et til min far i fars dag gave. 
Min mor og far rejser nemlig en del, så håber det vil gøre stor glæde. I dét etui er der kun plads til 4 pas, da de bare er de to.

Det lilla indvendigt.
Jeg har googlet lidt shoppe-muligheder, hvis jeg er heldig at kunne nå lidt alenetid 🙂

Jeg har fået syet et helt sæt i Stof2000 petroleumsblå stjerne-poplin.
Det ser mørkere ud på billedet, men det er sikkert aftenbelysningen.
Efter 5 måneder uden iPad, har jeg nu fået den repareret, og derfor syede jeg et blødt cover, for at kunne passe endnu bedre på den. Pas-etuiet og den lille makeup-pung blev selvfølgelig syet i matchende stof – jeg har et eller andet med dét petroleumsfarvede stof i øjeblikket 🙂

Jeg har planer om flere TAK-indlæg, så stay tuned for mere inspiration 🙂