WC renovering #1 – nedrivning

26. maj 2017 0 Af Kreative Pips
I januar luftede jeg første gang tanken om at renovere mit gæstetoilet, fordi noget af armaturet var knækket af. Jeg kunne selvfølgelig have skiftet armaturet, meeeeen… Jeg har nu boet i mit hus i 7,5 år, og har stort set intet lavet indenfor (udover da vi fik skiftet vinduer i 2013). I påsken gik jeg i gang med at pille alt ned på gæstetoilet, dvs. ting fra væggene, lister, håndklædeknagen, toiletpapirholderen og ikke mindst filten på væggene. Min morfar er (pensioneret) VVS’er, så han kom og fjernede wc og vask – og han har også en stor indsats i det videre forløb.

Sådan her så der ud før. 
Caffelatte-farvede vægge med et par hjemmemalede billeder på væggen.
Spejlet gives væk, så bare skriv, hvis du er interesseret 🙂

Under filten på væggene, fremstår betonvæggene noget mere farverige end forventet 🙂
Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor der er SÅ mange forskellige farver, det giver ingen mening. Men måske var det sådan man gjorde i 1970, hvor huset er bygget?

Det her er de oprindelige røde fliser fra 1970, og ovenpå dem var der så lagt andre fliser (de kan lige anes på øverste billede). De øverste fliser var nemme at få af, mens de her røde var noget værre L… Min far kom flere gange ud og spurgte mig, om jeg nu var sikker på, at jeg ville have gulvvarme 🙂 Hans store mejselhammer var til reparation, så han måtte nøjes med den lille på 950W. Det tog en hel weekend med bankende larm og MEGET støv. Da han så om tirsdagen kom for at lave det sidste, havde han lejet en større, og så gik det (næsten) som en leg. Jeg er på ingen måde håndværker, men dér lærte jeg, hvor vigtigt de rigtige redskaber er (men det gælder egentlig også for syning og symaskiner :))

Jeg/vi er på nuværende tidspunkt nået en del længere, men jeg har en ide om en lille føljeton i mit renoveringsprojekt, for ellers bliver det et meget langt og billedtungt indlæg.

– Dette indlæg indeholder affiliate links