WC renovering #4 – møblerne

11. juli 2017 2 Af Kreative Pips
I marts havde VVS Eksperten tilbud på et komplet indbygningstoilet fra Grohe, så det var min morfar og jeg oppe og hente. I påsken havde Bauhaus tilbud på alle bademøbler fra Scanbad, og deriblandt det vaske-skuffe-skab jeg ønskede mig.

Jeg valgte et 90 cm bredt skuffemøbel for at få mest mulig opbevaringsplads. På mit ‘store’ badeværelse har jeg ikke rigtig anden opbevaringsplads end et par hylder, og når der står noget der, bliver det hurtigt støvet. Derfor valgte jeg det bredest mulige møbel i forhold til den plads der var på gæstetoilettet.

Min far har brugt min gamle bordplade fra da jeg lavede køkken i min lejlighed, og har så sat nogle mahognilister på kanterne. Den ligger nu ovenpå cisternen. Det ser fint ud, men jeg har stadig ikke helt opgivet tanken om at bruge de sidste 4 gulvfliser deroppe. Min far har en ide om hvordan det kan lade sig gøre, så jeg regner med det bliver hans efterårsprojekt.
Den nederste skuffe mangler lige at komme i på billedet, men den ER sat i og skuffen er allerede godt fyldt op 🙂