Månedens ide #1 – Coffee sleeve

11. januar 2018 0 Af Kreative Pips
Som jeg nævnte i mit indlæg om mål for 2018, vil jeg hver måned finde en af mine pinnede ideer på Pinterest, udføre den og fremvise den her på bloggen. Sidste tirsdag besluttede jeg mig for, at januars ide er coffee sleeves til vores cafe krus. Jeg er glad for at drikke chai og te af STORE krus, og mit første (og hidtil eneste) coffee sleeve er derfor tit i brug.Dette er en nem og hurtig ide, og det kræver bare filt og symaskine (eller det kan jo faktisk også bare syes i hånden).

Jeg har fundet et mønster her. Klip et stykke filt efter mønstret og sy det sammen – VOILA 🙂 Jeg havde denne fine lavendelfarvede filt liggende i et af mine kreaskabe, jeg kan ikke huske hvor det er købt henne, men de fleste hobbybutikker har filt. Og du kan også være heldig at finde det i Søstrene Grene, Flying Tiger eller supermarkederne.

I fredags fik jeg de smukke lilla tulipaner af kæresten,
og et par af dem har nu fået plads i en af mine små Kähler vaser på sofabordet.
Jeg er blevet inspireret til ovenstående billede af @henridarling,
som laver/tager de smukkeste billede.
Pukka teen er lidt speciel i smagen, men den er god indimellem som afveksling – jeg kan til gengæld rigtig godt lide den blå “night time tea” og den blå/grønne “serene jasmin green”. Begge er gode aftenteer, fordi de indeholder den afslappende kamilleblomst.

– Dette indlæg indeholder affiliate links