Månedens ide #5 – F-16 i perler

29. maj 2018 0 Af Kreative Pips

På Pinterest faldt jeg for nylig over et mønster til et fly i perler. Det mindede om F-16, men havde vindue foran som på et passagerfly. Så jeg ændrede lidt på mønstret, så mit fly fik piloten ovenpå/op i flyet med canopy glasset øverst. Herunder kan du se mit mønster på F-16 i perler.

Jeg har brugt tre farver til mit F-16 i perler
Grå (17)
Selvlysende blå (57)
Neon orange (38)

Numrene referer til HAMAs farvekoder. Jeg køber oftest mine perler hos Rito (Reklamelink), de har et kæmpe udvalg. Ikke bare perler men et kæmpe udvalg indenfor alle kreative hobbyer. Og samtidig har de prisgaranti, og det fungerer super fint.

Jeg tror, jeg tager den med ind på arbejdet som pynt. En af mine kollegaer har en militærbil i en LEGO kopi stående. Så vi kan godt lide at pynte med noget arbejdsrelateret 🙂

Du kan se alle mine projekter med HAMA perler her.

Følg mig på Bloglovin’, Pinterest, Facebook og Instagram