DIY dukke-body og nederdel

23. august 2018 0 Af Kreative Pips
I bogen “Den store bog om dukketøj” fra Alt om håndarbejde (Ingelise) har jeg fundet et mønster på en body med amerikansk lukning. Det fungerer super godt med et stort dukkehoved (og det var også min favorit til mine drenge, da de blev lidt større. Som helt små babyer var bodyer med kimonolukning bare bedst). Stoffet er en gammel hjemmesyet kjole, som jeg aldrig bruger. Pasformen er ikke så god, og da jeg har syet nattøj til drengene i samme stof, blev min kjole pludselig for nattøjsagtig:)

Min dukke er 44 cm, og tøjet er også testet på min nieces babyborn dukke.

Mønster til kvart-sols-nederdelen kan hentes HER.
Nederdelen kan syes i både fast stof og stof med stræk i.

Jeg har pyntet den ensfarvede nederdel med et par stjerner i strygestof. De er skåret på min Silhouette Cameo3, og jeg synes efterhånden den er SÅ nem at arbejde med. Mit strygestof er købt hos Hobbygaarden i Kaas, da de havde ophørsudsalg.

Bodyen er syet på overlocker og kanterne er selvfølgelig syet med min Coverlocker, jeg er bare vild med den finish 🙂

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram