DIY dukkekjole

25. august 2018 0 Af Kreative Pips
Jeg er blevet helt bidt af at sy dukketøj. Det er små hurtige projekter, som er så hyggelige at sidde med. Jeg kan godt love, at der er flere mønstre og indlæg om dukketøj på vej – hvis du ikke selv kan/vil sy, sælger jeg også mit dukketøj. Bare kontakt mig på mail om pris og farver 🙂

Jeg har syet denne lækre kjole med amerikansk lukning, så den er nem at få over dukkehovedet.
Mønstret kan du finde her.

Stoffet er en rest fra mine fine to nye kjoler. Jeg har heldigvis stadig en del stof, og udover jeg håber, at der er nok til en sommertop til mig, håber jeg også på en masse dukketøj. Jeg synes, kjolen blev lidt for lang, så mønstret er forkortet i forhold til billedet. Men det er nemt at gøre kjolen længere eller kortere ved bare at klippe de to dele kortere eller længere end mønstret. 
Jeg har prøvet den på min nieces Babyborn dukke, og min niece forelskede sig i kjolen, så den kom selvfølgelig med hende hjem <3 Faster snotforkælede lille pige 🙂
Er der noget specielt tøj du godt kunne tænke dig?
Følg mig på PinterestFacebook og Instagram