DIY blød dukke/babybog

29. september 2018 0 Af Kreative Pips
Jeg har længe haft ideen om at sy en blød bog til baby eller til dukke, og for nylig så jeg det så en i bog. Og nu fik jeg så endelig afprøvet min ide. Jeg læste fremgangsmåden i bogen, men valgte at gøre det anderledes, for det her tænker jeg er den nemmeste måde.

Jeg har tidligere klippet en del af mit faste stof ud i stykker på 12×12 cm. Det kan bruges til mine lege-terninger, babytæpper og nu også til små dukkebøger.

Til 1 bog skal du bruge:

8x 12x12cm fast stof
4x vliesline 10×21 cm
2x pladevat 12×23 cm

De 8 stofstykker syes sammen to og to, og syningen stryges fra hinanden. Husk at vende stoffet rigtigt, hvis der er op og ned på det 🙂

Vlieslinen stryges på stoffet, og stofferne lægges sammen to og to ret mod ret. Nederst lægges et lag pladevat.

Der syes rundt om vlieslinen, husk at lade et hul stå åbent i den ene ende. Hjørnerne klippes af og det vendes gennem hullet. Der syes en pyntestikning hele vejen rundt på begge stykker. Til sidst syes de to stykker sammen med en stikning ned igennem midten (aka ryggen af bogen).

Næste gang vil jeg prøve med en låse-mekanisme, så bogen kan holdes lukket. Tror også jeg må få lavet en i en mere piget version til min veninde, som snart skal have en lille pige <3

Jeg vil meget gerne se, hvis du bruger min vejledning, så send mig en mail, smid en kommentar eller tag mig på Instagram 🙂 God fornøjelse.

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram