Flere VM flag – DIY

14. januar 2019 0 Af Kreative Pips
I torsdags begyndte VM, og i den forbindelse syede jeg det chilenske flag. I lørdags spillede Danmark mod Tunesien og i aften er det Saudiarabien, og de flag blev jeg nødt til også at lave.

Vliesline i målene 13×20 cm stryges på det ensfarvede stof, som syes som en lille pose. Hjørnene klippes af og posen vendes om på retsiden. Derefter stryges logoet på. Logoet kan laves på Silhouette Cameo, se vejledning i dette indlæg.

Det her er nok det mest komplicerede, jeg har skåret på Silhouetten. Min kniv er helt ny, men jeg ved ikke om min strygevinyl er for gammel eller noget, for det drillede godt nok meget 🙁 Men som ikke kyndig i Saudiarabisk, er jeg nu godt tilfreds 🙂 Nu håber jeg bare Danmark vinder i aften. 

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram