VM mellemrunde-flag – DIY

26. januar 2019 0 Af Kreative Pips
Jeg har i ugens løb fulgt spændt med i Danmarks jagt på VM medaljer. Heldigvis blev både Ungarn, Egypten og Sverige besejret, og så stod den på en spændende semifinale i går. Eller det viste sig jo hurtigt ikke at blive så spændende endda – men nøj hvor jeg glæder mig til at skulle se finale i morgen. I går aftes lykkedes det mig at blive færdig med flagene for mellemrunden (og havde et fransk flag liggende fra i sommers).

Det er næsten samme mål, som de østrigske flag, men den midterste stribe er 0,5 cm bredere.
Dvs. en hvid stribe 4,5 x 29 cm
Mens de to yderstriber er 5 x 29 cm (rød og henholdsvis sort og grøn)
Vliesline er stadig i målene 10 x 26 cm.

Striberne syes sammen, sømrummet stryges fra hinanden og vliselinen stryges på. Flaget foldes som en ‘pose’ og syes sammen i siderne. Hjørnene i bunden klippes af og posen vendes om på retsiden. Flaget stryges flot og skarpt, og det er nu klar til at komme på en flagranke.

Det ungarske flag

Det egyptiske flag og to gule ørne i strygevinyl. Disse ørne ville bare slet ikke sidde fast – mon strygevinylen er blevet for gammel? 

Heldigvis havde jeg noget andet gult, men det er lidt lysere, men ørnen gør lige flaget helt færdigt 🙂
Efter jeg havde syet de franske flag i sommers, syede jeg tre andre flag – og det ene var det svenske, så det kunne jeg nemt sætte på sammen med de andre. 

Nu skal jeg i gang med de to sidste flag, og det er jo gengangere. Danmark møder nemlig Norge i finalen, så efter det franske, skal det norske flag sidde og til sidst Dannebrog – og så bliver det spændende om det er guld eller sølv strygevinylen jeg skal have frem til at lave tal af til de hvide vimpler… Hvad tror du resultatet af kampen bliver?

Følg mig på PinterestFacebook og Instagram