Purl soho shorts

19. juli 2019 0 Af Kreative Pips

Jeg har den sidste måneds tid forsøgt at rydde op og ud i mine ‘pige’-jersey-stoffer. Derfor har jeg fået syet 6 par purl soho shorts. Siden har jeg fundet ud af det nok havde været bedre i fast bomuld, men det må jeg så prøve på et andet tidspunkt.

Mønstret findes i både børne- og voksenversion lige her.

2 par i str. 8-9 år til min ældste niece Mathilde

Jeg synes de så lidt store ud til Mathias, som jo er stort set samme størrelse som Mathilde. Men det er ikke fordi, de er meget for store. Efter jeg viste dem på Instagram, har jeg også fået kommentarer om, at de er store i størrelsen. Det må jeg lige tjekke, når jeg på et tidspunkt får syet et par i voksenstørrelse 🙂

Yderligere 2 par i str. 8-9 år til min venindes datter Christine
Purl soho shorts

Flere af stofferne er rester fra mine kjoler. Bl.a. er det tykke koralfarvede fra min Fernanda kjole fra min mormors 70 års fødselsdag og det blå-blomstrede er fra min første Karen-kjole.

På den anden side af sommerferien må jeg vist lige i skabet med de faste stoffer og se, hvad jeg har til et par voksenshorts til mig. Har du syet shorts til dig selv eller dine børn?

Følg mig på Pinterest, Facebook og Instagram